Crina Abrudan se mărită! Face nuntă cu sute de invitați

crina.jpg

crina abrudanCrina Abrudan a îmbrăcat rochie de mireasă într-o prezentareFoto: arhivă personală
crina abrudan se marita, crina abrudan, gabi popescu, crina abrudan si gabi popescu, crina abrudan antena 1, crina abrudan iubit, nunta
de Teodora Ștefanov

Crina Abrudan (39 de ani), fosta prezentatoare a știrilor din sport de la Antena 1, a lăsat televiziunea și se concentreză pe afaceri și viața de cuplu. Deși a ieșit de sub lumina reflectoarelor, aceasta are în continuare fani, așa că vestea că va îmbrăca în curând rochia de mireasă pentru a-i spune "Da" iubitului său nu poate decât să-i bucure pe aceștia.

Dacă în urmcă cu puțin timp, blonda a îmbrăcat o astfel de ținută pentru prezentarea de modă a lui Eli Lăslean, ei bine, a venit momentul să își pună o rochie care să o facă să strălucească în ziua în care își unește destinul de cel cu care are o relație de multă vreme. Crina și Gabi Popescu (43 de ani), fost fotbalist, au trecut și prin momente dificile, ba chiar s-au și despărțit, dar dragostea i-a adus din nou împreună.

Cei doi au decis să facă pasul cel mare în doar două săptămâni, la Snagov, acolo unde sunt așteptate câteva sute de persoane. Nașii cuplului sunt antrenorul Cosmin Olăroiu și soția acestuia, Luminița, au dezvăluit cei de la Star Matinal de Weekend.

Gabi și Crina au început o relație în urmă cu opt anui, așa că pasul pe care îl fac curând este unul firesc și mult așteptat.

crina_si_gabi_popescu.jpg

crina abrudan gabi popescuCrina Abrudan și Gabi Popescu sunt împreună de opt aniFoto: arhivă Click!
Loading...

Citește și

 • crina abrudan

  Cine e bomba sexy care îi umple de dorință pe agenții de pază din Pipera?

  E toamnă doar în calendar, căci soarele de afară îmbie la ținute sumare și gânduri necurate. Nici vedetele noastre nu par dispuse să renunțe atât de ușor la garderoba de vară. Marți, 6 septembrie, Crina Abrudan și-a scos la plimbare câinele, într-o ținută care a atras multe priviri admirative.

 • crina abrudan

  Ce face Crina Abrudan de când a dispărut din televiziune

  Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

 • crina abrudan mireasa rochie eli laslean

  Ce frumoasă e Crina Abrudan în rochie de mireasă! Face repetiţii pentru nuntă?

  A schimbat pupitrul ştirilor cu podiumul de modă! Crina Abrudan (38 de ani) a renunţat la televiziune, dar ar putea începe oricând o carieră în modelling. Dimensiunile o recomandă, este înaltă şi are o siluetă de vis aşa că nu degeaba celebra creatoare de modă Eli Lăslean a apelat la serviciile ei. Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă într-o prezentare de modă aniversară a designerului.

 • crina abrudan vacanta grecia santorini

  Crina Abrudan s-a transformat într-o mare gospodină

  Toată lumea o cunoaşte de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, însă de când s-a retras de pe sticlă, Crina Abrudan se ocupa mai mult de treburi casnice. Frmoasa blondină a început toamna în forţă. Dacă ultimele zile din sezonul estival au găsit-o pe plajă, acum vedeta se ocupă să umple cămara pentru iarnă cu murături şi zacuscă.