Crina Abrudan, aproape dezbrăcată pe terasă, camuflată la cumpărături. A plantat răsaduri în slip tanga

crina-abrudan-sexy.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan, în două ipostaze total diferite
foto: arhivă personală / BLITZ

România se află în stare de urgență din 16 martie, în contextul pandemiei de coronavirus, așa că izolarea la domiciliu a devenit parte din viața noastră. Acțiunea s-a mutat mai mult ca oricând pe Internet, iar aici vedetele sunt cele care confiscă, în continuare, toată atenția. Aproape toate divele s-au apucat de gătit, de făcut pâine, însă Crina Abrudan a schimbat puțin registrul și a ieșit din bucătărie, în balcon. Și nu oricum, ci în costum de baie. Pentru vecini, imaginile au fost, probabil, o gură de aer proaspăt în această anxietate generalizată.

Zilele trecute, Crina Abrudan (42 de ani), una dintre vedetele de pe podiumul "Sexy și după 40 de ani", a profitat de temperaturile mai ridicate și a intrat în febra curățeniei de Paște. A spălat terasa, a măturat, a plantat răsaduri în grădină, a așezat ghivece cu flori și și-a înfrumusețat curtea. Dar nu oricum, ci îmbrăcată ca de plajă, în cel mai sexy costum de baie albastru, cu slip minuscul.

crina-abrudan_4.jpg

foto: Blitz

Crina nu a fost egoistă, nu a păstrat imaginile doar pentru ea, ci a făcut câteva live-uri pe Instagram, pentru fanii ei. "Ziua 16 de stat acasă. E soare, e cald, a venit vara, a venit vremea de plajă pentru mine. Eu declar deschis sezonul de plajă 2020. Să fie ziua de astăzi prima zi de plajă, în costum de baie, în vacanță forțată. Și dacă e cald și frumos, să facem și curățenia de primăvară. Spălăm terasa, scoatem afară mobilierul", a povestit Crina Abrudan pe Instagram și într-o intervenție la Antena Stars. În tot acest timp, lângă Crina s-a aflat partenerul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu, în vervă și el. A tuns gazonul, a aranjat curtea, ba chiar a pregătit și un grătar.

 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Maximize

1/11

La câteva zile zile după acest spectacol sexy, Crina Abrudan a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături, la un magazin din zona Băneasa, însă am recunoscut-o mai mult după haine și după... soț. Îmbrăcată sport, un trening verde fosforescent, cu mască de protecție și mănuși, Crina a profitat de ieșire pentru a-și face, totuși, câteva "selfies" și în afara locuinței sale, mai exact în parcarea hypermarket-ului.

S-a căsătorit cu Gabi Popescu după 10 ani de relaţie

După o relaţie de aproape 10 ani, Crina Abrudan s-a căsătorit cu fotbalistul Gabi Popescu. Nunta a avut loc în iulie 2017 şi a fost una fastuoasă. Fosta ştiristă de la Antena 1 a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov, în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

tort_crina.jpg

crina abrudan tort nasi cosmin olaroiu sotie luminita
Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, la momentul tortului
foto: arhiva personală

Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale. Blonda a optat pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv. Deplasarea a meritat tot efortul, căci Crina Abrudan a fost superbă în seara nunţii ei.

 

Citește și:

Are 40 de ani, dar arată fabulos! Crina Abrudan a încins plajele din Dubai

Cum şi-a costumat Crina Abrudan căţeluşa în ziua nunţii! Bobby Păunescu a dat tonul

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1