Criminalul din Caracal, suspect într-un alt caz de omor. Gheorghe Dincă ar fi decapitat o tânără

fata-disparuta-2.jpg

Alexandra Goghez a fost decapitată şi abandonată într-o zonă cu vegetaţie bogată din parc
Foto: Arhivă personală

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a revoltat o țară întreagă. Se pare că investigațiile procurorilor asupra proprietății acestuia au dezvăluit noi piste pentru anchetatori, care bănuiesc că acesta ar fi implicat și într-un caz de omor de acum patru ani, când o tânără în vârstă de 17 ani a fost decapitată și aruncată într-un parc din Craiova.

Profilul fetei este asemănător cu cel al victimelor vizate de Dincă: fete tinere din provincie. Criminalul din Caracal a fost deja audiat de către anchetatori cu privire la crima Alexandrei Goghez, tânăra în vârstă de 17 ani găsită moartă în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova, în urmă cu patru ani.

Gheorghe Dincă este suspect într-un alt caz de omor

Alexandra Goghez a fost decapitată şi abandonată într-o zonă cu vegetaţie bogată din parc, după ce a fost jefuită şi violată. Când părinții adolescentei au anunțat dispariția fetei, li s-a spus că este normal pentru o fată de vârsta ei să plece de acasă. La câteva săptămâni, însă, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în parc.

alexandra-goghez.jpg

Alexandra Goghez
Foto: Arhivă personală

Alexandra, care locuia în comuna Goieşti, a dispărut subit în vara anului 2015. Lucra la un restaurant din Parcul Romanescu din Craiova, iar într-o zi a plecat la muncă și nu s-a mai întors. Părinții i-au anunțat imediat dispariția, dar s-au lovit de aceeași atitudine nepăsătoare a autorităților, care parcă urmează și ei același tipar: le spun părinților că fetele tinere de această vârstă mai pleacă de acasă și că nu ar fi un motiv de îngrijorare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, însă nici până acum anchetatorii nu au reuşit să îi găsească pe cei care au ucis-o cu sânge rece pe fată.

Anchetatorii au găsit telefonul fetei pe proprietatea lui Dincă

„Poliţiştii ne-au spus că este în viaţă, dar am găsit-o la morgă într-un sac. Vinovaţii trebuie să plătească pentru ce au făcut. Vă daţi seama, să îţi omoare copilul la 17 ani... Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi. Poţi să ai şi 10 copii, că tot te gândeşti la cel pe care l-ai pierdut. Văd o fetiţă în magazin şi mă gândesc că poate şi a mea era acum...”, spunea Ilie Goghez, tatăl fetei, în urmă cu ceva vreme, potrivit realitateatv.net.

Acum poliţiştii ar fi găsit în locuinţa criminalului din Caracal telefonul ei. De asemenea, tiparul este unul izbitor: adolescentă, părul lung, drăguţă, de la ţară. Există o declarație în acest sens făcută și de Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă. Pot să confirm că suspiciuni există din partea domnilor anchetatori în baza modus operandi (modului de operare - n.r.)”, a declarat avocatul Alexandru Bogdan.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1