Cream a stârnit furia fanilor după jocul de culise pe care l-a orchestrat ca să rămână la Exatlon

cream.jpg

cream exatlon
Cream a provocat un imens scandal la Exatlon
foto: captură Kanal d

Ameninţările la adresa Claudiei Pavel, aka Cream, curg pe pagina solistei după ce ea a ieşit din concursul, difuzat de Kanal d. Artista este acuzată că nu s-a comportat civizilat cu colegele de echipă care au nominalizat-o pentru eliminare şi că a provocat tensiuni în tabăra "Faimoşilor" încercând să influenţeze rezultatul votului. De altfel, Vladimir Drăghia a mărturisit că bunul priten al solistei, motociclistul Cătălin Cazacu, aflat şi el în competiţie, a vorbit cu colegii pentru a-i determina să nu o dea afară pe Cream.

Plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon nu a încis spiritele doar în echipa faimoşilor, ci şi în rândul fanilor emisiunii. Artista nu s-a comportat aşa cum se  aşteptau fanii. Dacă la Anda Adam s-a lăsat cu lacrimi şi multe îmbrăţişări, la eliminare, la Claudia lucrurile au stat invers. Cântăreaţa s-a certat la cuţite cu Anca şi Diana Bulimar, şi-au aruncat vorbe grele, iar la momentul despărţirii, Cream a făcut un gest care i-a înfuriat pe fani. Solista şi-a luat rămas bun de la toţi din echipă, dar pe cele două sportive care au votat-o ca să pleca acasă le-a ignorat total. După acest episod, arista a început să primească o serie de comentarii jignitoare pe conturile de socializare, pe care le-ar fi şters ca să nu-i provace şi pe alţii să scrie lucruri urâte. 

"Tupeu şi nesimţire de asta ai dat dovadă. Nu o sa te compari niciodată cu Anca şi cu Diana. Te-au votat pe bună dreptate. Ar trebui să le mulţumeşti şi să le ceri iertare, dacă mai ai un gram de bun simţ", sună unul dintre mesajele lăsate pe pagina artistei.

Furia a mers mai departe şi unii au lansat adevărate amenintăţile la adresa artistei. "Vreau să ştii că te aştept la aeroport să-ţi scot ochii şi să-ţi sparg dinţii", a mai scris cineva pe contul vedetei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1