Cream despre Cătălin Cazacu, după «Exatlon»: «O să fiu o sălbatică!»

cazacu_si_cream.jpg

exatlon cazacu cream
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la "Exatlon"
foto: captură Kanal d

Aventura Claudiei Pavel la Exatlon s-a încheiat, dar bârfele despre o posibilă idilă între ea şi Cătălin Cazacu, rămas în concurs cu mari emoţii, după eliminarea de miercuri, continuă să facă deliciul fanilor celor doi. Artista a mărturisit că nu avea cum să se întâmple ceva atâta timp cât ea nu se aimţea atrăgătoare. Solista a avut mult de suferit din cauza unei alergii la ţânţari care a umplut-o de bube.

Participarea Claudiei la Exatlon a fost scurtă, dar intensă. În loc să i se comenteze evoluţia în concurs, artista a atras atenţia când s-a  apropiat de Cătălin Cazacu. Motociclistul a lăsat acasă o brunetă superbă, care între timp s-a şi mutat din apartamentul lui, afectată fiind de toate bârfele care au circulat, dar şi de atingerile nepermise dintre cei doi concurenţi. La aproape trei luni de când a ieşit din concurs, Cream a făcut noi declaraţii în care a explicat care este adevărata ei relaţie cu motociclistul. 

"A trecut mult timp de când am ieșit din concurs și acum pot să vorbesc mult mai detașat. Dacă voi mai merge la un concurs așa, gen reality-show, eu o să fiu o sălbatică. O să stau în banca mea și atât. Se interpretează o strângere de mâna și dacă iei pe cineva în brațe. Cătălin mi-a fost drag și ne înțelegeam foarte bine și nimic mai mult. Glumesc, o să fiu că și până acum. Noi am fost o echipa minunată. Plus că ne jucăm și râdeam mult, inclusiv la acele joculețe cu dansul cu mine și Cătălin și Giani. Nu avea cum să se întâmple ceva sexy acolo. Miroseam foarte urat. Eram albă, plină de bube mov, nespălată, va dați seama ce sexy și atrăgătoare eram eu. Nu mă uităm în oglindă. Singură mea oglinga erau ochii celuilalt. Nu se pune problema de ceva mai mult în acest concurs. Da, îmi doresc că Giani sau Cătălin să câștige Exatlon", a spus Claudia Pavel, într-un interviu recent pentru www.kfetele.ro.

Bruneta a vorbit şi despre prietenia care o leagă de Giani Kiriţă şi a pus capăt bărfelor privind o relaţie de dragoste veche între ei.  
 "Eu și Giani suntem foarte buni prieteni. Noi ne-am cunoscut într-o altă emisiune tv, eram tot în aceeași echipa și de atunci am rămas buni prieteni. Da, știu că s-a speculat că am avut o altfel de relație, dar nu e adevărat. Plus că s-a spus că am fost în pădure la Exatlon și am lăsat lavalierele în casă. Să spun cum a fost. Noi am mers la plajă, nu există pădure acolo, nu ai cum să pleci singur. Erau oameni cu pușcă și ne păzeau. Mereu lăsăm în casă lavalierele când mergeam la plajă, nu aveam voie să le luăm cu noi. Anda a strigat după noi în semn de glumă că unde ne ducem și l-a atenționat pe Cătălin. Astea erau glumele noastre de acolo. Eram o echipa foarte veselă", a declarat artista.

Loading...

Citește și

 • Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol

  Solista Claudia Pavel se confruntă cu probleme de sănătate, la reality-show-ul „Exatlon”, difuzat de Kanal D, unde se luptă pentru marele premiu. Click! a afla că ea s-a umplut de bășici, în urma înțepăturilor de țânțari, medicii tratând-o cu injecții cu cortizon.

 • exatlon cazacu cream

  E tensiune mare în tabăra "Faimoşilor" de la Exatlon după plecarea Claudiei Pavel, aka Cream. Vladimir Drăghia a povestit că eliminarea solistei a încins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurenţii rămaşi. Cătălin Cazacu a încercat să influenţeze rezultatul votului şi i-a convocat pe toţi din echipă pentru a-i convinge să nu o aleagă pe Claudia.

 • cream exatlon

  Ameninţările la adresa Claudiei Pavel, aka Cream, curg pe pagina solistei după ce ea a ieşit din concursul, difuzat de Kanal d. Artista este acuzată că nu s-a comportat civizilat cu colegele de echipă care au nominalizat-o pentru eliminare şi că a provocat tensiuni în tabăra "Faimoşilor" încercând să influenţeze rezultatul votului. De altfel, Vladimir Drăghia a mărturisit că bunul priten al solistei, motociclistul Cătălin Cazacu, aflat şi el în competiţie, a vorbit cu colegii pentru a-i determina să nu o dea afară pe Cream.

 • catalin cazacu iubita ana roman

  Viaţa merge înainte şi după un necaz în amor. Asta ne-a demonstrat frumoasa Anna Roman, tânăra care a fost înşelată, în direct la TV, de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Campionul la motociclism, concurent la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană, s-a apropiat mai mult decât ar fi trebuit de Claudia Pavel, uitând că acasă, în România, îl aşteptă o iubită oficială. Anna Roman n-a sta prea mult pe gânduri, a rupt relaţia, iar acum îşi vede de viaţa ei. Şi a început cu o schimbare de look.

 • exatlon cazacu cream

  Un alt subiect fierbinte al acestor zile este idila înfiripată între Cătălin Cazacu și Claudia Pavel. Campionul la motociclism și solista s-au apropiat la filmările reality-show-ului “Exatlon”, de la Kanal D, însă n-au avut cale liberă, căci pe Cazacu îl aștepta acasă o iubită oficială, Ana Roman. De aici până la un scandal amplu n-a fost decât un pas.

 • catalin cazacu

  E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1