Cream, ajutată de soră să-l învingă pe american

cream07-foto-1-5coloane.jpg

Cream (în centru) a venit însoțită de sora ei, Paula (în stânga), și de o prietenă la termenul de ieri al procesului de custodie
Foto: Mihai Caliu

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de ”Cream”, duce o luptă aprigă prin tribunale pentru custodia copilului ei. Ieri, cântăreaţa şi-a pus sora şi o prietenă să dezvăluie judecătorilor amănunte din viaţa ei pentru a fi sigură că iese învingătoare în procesul pe care i l-a deschis fostului ei iubit american.

E hotărâtă să-şi crească copilul în România. Claudia Pavel (31 de ani) s-a prezentat, ieri, în faţa judecătorilor pentru a-i convinge să-i încredinţeze custodia fiul ei Noah (4 ani).  Cântăreaţa a adus probe în favoarea ei, dar şi doi martori, pe sora sa şi o prietenă. Toate declaraţiile, cu detalii mai puţin plăcute din relaţia ei cu fostul iubit american, Jeremy Lewis Ricard, tatăl lui Noah, au fost însă auzite doar de magistraţi. Şi asta pentru că artista a cerut ca şedinţa de judecată să se desfăşoare cu uşile închise, departe de urechile curioşilor. Claudia speră ca magistraţii români să fie de partea ei, deşi familia fostului ei iubit nu-i dă nici o şansă în această luptă pe care a început-o anul trecut. Acesta ar fi şi motivul pentru care Jeremy Lewis nu a venit nici de data aceasta la proces.

Zoom
Cream, alături de iubitul american și de fiul lor

“Este ciudat că a depus actele pentru obţinerea custodiei în România şi nu aici, în America, având în vedere că Noah este cetăţean american. În absenţa tatălui său nu se pot lua astfel de decizii în instanţa de acolo. Iar Noah este un Lewis, nu un Pavel!”, declara, pentru Click!, Tina Lewis, fosta “soacră” a Claudiei.

Click! spune

Claudia a revenit în 2013 în România, după ce a stat mai bine de doi ani în America. S-a mutat într-o casă din Corbeanca, împreună cu fiul ei Noah, cu mama şi sora ei. Familia lui Jeremy s-a arătat şocată de gestul Claudiei şi o acuză că l-a răpit pe Noah, pe care nu l-a mai văzut de mai bine de un an.

loading...
Loading...

Citește și