Cotabiţă, singurul “fotomodel” bărbat lângă 15 femei superbe

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Aseară, toată crema showbiz-ului s-a adunat la evenimentul “Designers On The Red Carpet” organizat de revista OK!.

Cel mai aşteptat eveniment monden, petrecerea anuală organizată de revista OK!, are loc în această seară, cu mare fast, la “Le Chateau”, castelul din inima Bucureştiului. În centrul atenţiei au fost designerii autohtoni şi muzele lor. 16 creatori de modă au acceptat provocarea OK!, de a-şi imagina o ţinută demnă de Hollywood, creaţia fiind purtată de câte o vedetă aleasă pe sprânceană.

Deşi nu sunt fotomodele de profesie, fetele mondene, soliste, actriţe sau prezentatoare TV au arătat perfect în hainele de gală, asta şi datorită siluetei lor filiforme. Lidia Buble (23 de ani) a fost îmbrăcată de Alexandra Calafeteanu, Cosmina Păsărin (34 de ani) a purtat o creaţie Marie Ollie, Crina Abrudan (38 de ani) a defilat pentru Deea Buzdugan, Diana Bart (35 de ani) a strălucit într-o ţinută semnată Galyna Pînzari, iar Anca Serea (35 de ani) a prezentat pentru M. Marquise. Nici actriţele de telenovele n-au trecut neobservate: Doiniţa Oancea, Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis şi Diana Cavallioti au fost la înălţime.

Printre toate aceste frumuseţi şi-a făcut loc şi un bărbat şarmant, nimeni altul decât Gabriel Cotabiţă (60 de ani), îmbrăcat de designerul Alexandru Ciucu. Nu a avut trac şi, cu şarmul din dotare, s-a descurcat de minune lângă cele 15 vedete-manechine.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5