Cotabiţă se însoară: Am cerut-o pe Alina când am ieșit din comă!

cotabita.jpg

gabriel cotabita
De la stânga la dreapta: Alina - iubita artistului, Florentina Opriș - prezentatoarea tv și una dintre cele mai bune prietene ale lui Gabriel Cotabiță și Eliza Cotabiță - fata artistului
Foto: Facebook

Se poate spune că, anul 2015, a fost unul de restrişte pentru Gabriel Cotabiţă (60 de ani). Cunoscutul solist a trecut pe lângă moarte după ce a stat în comă din cauza unui atac cardio-respirator. Și-a revenit miraculos și a susținut inclusiv un concert de Anul Nou. Plin de viață, Cotabiță își doreşte să se căsătorească.

Gabriel Cotabiţă, interpretul hitului “Domnişoară nu pleca”, nu va uita niciodată ziua fatidică de 8 mai. Atunci a suferit un stop cardio-respirator iar artistul a stat în comă timp de aproximativ trei săptămâni.

Cu ajutorul medicilor, Cotabiță şi-a revenit și s-a refăcut extrem de repede. Acum este schimbat total. Aparițiile sale în lumea mondenă sunt mult mai dese. A acceptat toate ofertele de a cânta alături de alţi colegi de breaslă în concertele lor şi chiar şi-a reluat propriile concerte la sfârşit de an.

Însă, noutatea absolută ar fi că solistul s-ar putea căsători anul acesta cu iubita lui, Alina, cu care are o relaţie de ceva vreme, aşa cum a declarat într-un interviu pentru revista “Taifasuri”.

“A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a povestit Gabriel Cotabiţă în interviul respectiv. Solistul mai mărturiseşte că îşi doreşte sănătate dar şi să lanseze un album cu noile piese lansate în ultimii ani.

Loading...

Citește și

 • gabriel cotabita

  Luna mai a acestui an a fost una întunecată. Vestea că Gabriel Cotabiță (60 de ani) a suferit un atac cardio-respirator a întristat o țară întreagă. Fanii artistului se rugau zi de zi ca acesta să supraviețuiască, în timp ce el se afla în comă.

 • gabriel cotabita concert gala chapeau iubita tanara

  Seară incendiară pentru Gabriel Cotabiţă! Artistul a revenit pe scenă, joi seară, la "Gala Chapeau!", ce i-a fost dedicată. Publicul l-a aplaudat pe tot parcursul acestui eveniment, iar artişti din toate generaţiile au interpretat hiturile cântăreţului. Solistul, care în această primăvară a trecut printr-o mare cumpănă, a venit la braţul iubitei sale mai tinere, o şatenă focoasă care a atras toate privirile.

 • gabriel cotabita

  Fără îndoială, revenirea lui Gabriel Cotabiţă (59 de ani) pe scenă, după ce s-a luptat trei luni cu moartea, i-a surprins chiar și pe medici.

 • gabriel cotabita

  Gabriel Cotabiţă nu a ascultat de sfatul medicilor şi a urcat pe scenă joi seară (29 octombrie), la Sala Palatului, în cadrul concertului susţinut de prieteni în cinstea lui, eveniment intitulat ''Gala Chapeau''. Solistul nu a fost singur, ci însoţit de mai mulţi artişti, care au cântat alături de el.