Cotabiță: «O iubesc pentru că nu m-a călcat pe picior la altar»

cota10-vedete-7-col-cotabit.jpg

Gabriel Cotabiţă şi Alina au avut o nuntă ca-n poveşti, pe 10 octombrie. Cei doi se iubesc de mai bine de şase ani

Gabriel Cotabiţă şi Alina au avut, pe 10 octombrie, o nuntă ca-n poveşti, în care mireasa a strălucit într-o rochie de prinţesă. El şi-a dorit să o răsfeţe pe femeia care s-a dovedit a fi şi o prietenă de nădejde.

Anul trecut, solistul a stat în comă, în urma infarctului suferit, însă viaţa i-a mai dat o şansă, iar el profită de ea din plin. Experienţa trăită l-a apropiat şi mai mult de Alina, care l-a îngrijit şi s-a rugat ca el să revină la viaţă. Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a povestit pentru noul număr al revistei “OK!” despre cererea în căsătorie: “De foarte multe ori am declarat că sunt împotriva căsătoriei. Dar, după cumpăna prin care am trecut anul trecut, cumpănă în care a fost alături de mine în fiecare moment, cu atâta dăruire şi cu atâta iubire, concepţia mea legată de căsătorie s-a modificat complet. Alina merită să fie soţia mea, mă bucur că m-a acceptat ca soţ şi sunt mândru să o am alături. În decembrie, am surprins-o cu întrebarea: «Vrei să fii soţia mea?». A fost surprinsă, dar bucuroasă. Am ales să nu respectăm tradiţiile unei nunţi clasice. Deşi i s-a indicat să mă calce pe picior, nu a făcut-o. Încă un motiv pentru care o iubesc! Iar buchetul a ales să îl păstreze ca amintire”, a povestit solistul.

Loading...

Citește și

 • cununie cotabita

  Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Alina, joi (29 septembrie) la Primăria sectorului 1. Artistul, care anul trecut în primăvară a trecut pe lângă moarte după un stop cardio-respirator, a decis să-şi uneasca destinele cu femeia care i-a fost aproape în cele mai grele momente.

 • gabriel cotabita iubita ioana

  Dacă 2015 a fost anul încercărilor pentru Gabriel Cotabiță (60 de ani), iată că 2016 compensează cu bucurii. La un an de la infarct, artistul se pregătește să se însoare cu iubita sa, Ioana, iar veștile bune nu se opresc aici...

 • gabriel cotabita iubita alina

  Joi, 29 septembrie, Gabriel Cotabiță (60 de ani) și Alina au semnat actele care i-au transformat într-o familie, la Primăria Sectorului 1, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Printre ei s-a numărat și Cătălin Cățoiu, poreclit „Țeavă”, bun prieten de-al lui Cotabiță și coleg de trupă în VH2.

 • delia matache

  O superstiție din popor spune că mirii n-au voie să cânte la propria nuntă, lucru care i-ar feri de ghinion. Nimeni nu zice însă nimic de nași. Drept urmare, la nunta lui Gabriel Cotabiță, nașa Delia a pus mâna pe microfon și a dat-o pe țigănește alături de trupa lui Damian Drăghici.