Costin Mărculescu, umilit la televizor de soția lui. Culisele unui mariaj bizar, care a durat doar două luni

marculescu_5.jpg

costin marculescu
Costin şi Ella Mărculescu în platoul La Măruţă
Foto Pro Tv

În noiembrie 2014, viața intimă a lui Costin Mărculescu era dezbătută în toate emisiunile mondene importante. Noaptea la Antena 1, la Dan Capatos, ziua la PRO TV, la Cătălin Măruță. Dezvăluirile de atunci ale Ellei Mărculescu, cea care i-a fost soție doar două luni, l-au dus pe actor în pragul disperării și acesta chiar a plâns în hohote, în direct, la TV. Costin Mărculescu a murit în luna în care ar fi împlinit 51 de ani. A fost găsit decedat în locuința sa, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie 2020).

Costin Mărculescu s-a afişat prima dată cu Ella Nae, instructoare de fitness, pe data de 21 iulie 2014, la nunta lui Pepe. Apariţia brunetei a fost o adevărată surpriză, deoarece nimeni nu o cunoştea. La puţin timp, cei doi au început să-şi facă planuri de căsătorie şi, la sfârşitul lui septembrie, au făcut cununia civilă. Totuşi, relaţia celor doi a ridicat multe semne de întrebare şi nu puţini au fost cei care au crezut că Ella şi Costin nu se iubesc și că acest mariaj bizar și pripit este o convenție doar pentru a atrage atenția. Mai mult, înainte de cununie, bruneta a avut un moment în care a spus că nu vrea să se mai mărite pentru, a inventat ea, nu era prezentă la eveniment una dintre verişoarele ei. Ulterior, Ella și Costin s-au jignit ca la uşa cortului în emisiunea "La Măruţă" şi s-au acuzat de infidelitate, violenţă, hoţie şi escrocare.

marculescu_2.jpg

Costin Mărculescu şi-a prezentat iubita la nunta lui Pepe
Foto: Click!

Ce spunea Ella despre Costin Mărculescu

- "Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule!"

- "Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are nici un Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. Nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar".

Soţia actorului mai spunea atunci că acesta i-a băgat mâna în gât, aşa că a fost nevoită să se apere şi l-a lovit cu pantoful în cap. "Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban în casă în ultimele 2-3 luni", a mărturisit Mărculescu. Ella Nae s-a apărat spunând că soţul său este lefter şi că ea a fost cea care l-a întreţinut în toată această perioadă: "Spunea că mi-a găsit un job la Miami, iar el voia să fie impresar şi să ia 70%. Voia să fie un întreţinut şi acolo".

Ce spunea Costin Mărculescu despre soția lui, Ella

Invitat la vremea aceea în emisiunea lui Măruţă, de la Pro Tv, Mărculescu a fost de nerecunoscut. ''Nu am cuvinte. Acest subiect, aceste emisiuni au fost cele mai jenante apariţii din viaţa mea. îmi găsesc mai greu cuvintele acum. Am dovedit că încă o iubesc. Ştiam trecutul ei, şi nu m-a interesat acest aspect. Că a fost cu 70 de bărbaţi nu e treaba mea, are 34 de ani. Încă o iubesc. Am stabilit de comun acord, dar mai mult forţat de ea, ca noi doi să divorţăm. Ea a spus că nu contează actele, că eu voi rămâne soţul ei. Zicea că îmi face doi băieţi. Nu vreau să par vrun prost. Sunt doar un bărbat care iubeşte. Am 45 de ani, trebuia să fac pasul ăsta, şi am simţit să îl fac cu ea''.

Cătălin Măruţă l-a întrerupt din discuţie şi i-a spus, pe un ton serios, că ar trebui să se gândească foarte bine şi să ia în considerare posibilitatea de a consulta un psiholog pentru a depăşi situaţia, moment în care Costin a sărit ca ars: ''Nu am nevoie de psiholog, eu sunt propriul meu psiholog. Să îi faci iubitei tale tot ce avea ea nevoie şi să fii bătaie de joc.. Nu am jucat teatru. Din moment ce îi oferi soţiei totul, şi ea zice că vrea totul, totul şi tu îi dai mai mult decât totul, ce să îi mai dai? Îmi este jenă de ipostaza asta. Ea a spus că nu mă iubeşte de acum opt zile. E păcatul ei dacă şi-a bătut joc de mine.''

Pe tot parcusul emisiunii, Mărculescu nu s-a putut abţine să nu plângă: ''În loc să vorbim de dragostea noastră, stăm şi vorbim de lucruri urâte. Aş vrea să mă împac cu ea, dacă ea îşi cere iertare între patru ochi. Chiar dacă s-a mutat cu alt bărbat, nu mă interesează'', a mărturisit el, la Pro Tv.

I-a transmis chiar un mesaj în direct, printre lacrimi: ''Am puterea şi să o iert şi să uit tot. Vineri poate fi cea mai simplă împăcare sau cel mai simplu divorţ. Dacă e conştientă, dacă şi-a dorit cu mine o familie, să îi dea Dumnezeu până vineri mintea la loc şi să ne împăcăm. Vrea bine, nu vrea, să rămână cu cine vrea ea'', a încheiat acesta.

Costin Mărculescu și Ella s-au căsătorit civil în 26 septembrie

Costin Mărculescu și Ella s-au căsătorit civil în 26 septembrie
FOTO: Alex Muscaliu

Costin Mărculescu şi Ella.jpg

Costin Mărculescu şi Ella
Costin Mărculescu şi Ella s-au căsătorit pe 26 septembrie 2014
foto: arhivă personală

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.

Citește și:

Costin Mărculescu s-a luptat cu mari probleme financiare. Ce datorie avea la întreținere

Mara Bănică despre Costin Mărculescu: ”Un om care are planuri nu se sinucide”

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1