EXCLUSIV Radu Pietreanu, de nerecunoscut! Cum a ajuns aşa?

Radu Pietreanu,

2012: Avea un fizic de invidiat
Fotografii: Blitz

Radu Pietreanu, simpaticul actor din «Vacanţa Mare», este de nerecunoscut de când s-a îngrăşat.

Vârsta îşi spune cuvântul, aproape de fiecare dată. Ajuns la 50 de ani, simpaticul actor Radu Pietreanu, care mai bine de 15 ani l-a interpretat pe Costel din „Vacanţa Mare”, a făcut ditamai burta, semn că nu mai are grijă de aspectul fizic.

Au trecut mai bine de 15 ani de când a debutat la tv, în „Vacanţa Mare”. Personajul Costel, soţul Leanei (interpretată de Mugur Mihăescu), l-a făcut celebru pe Radu Pietreanu (50 de ani), actor originar din Târgu Cărbuneşti (judeţul Gorj). Acum, însă, în viaţa de zi cu zi, artistul este din ce în ce mai greu de recunoscut.

costel.jpg

2014: Actorul e complet schimbat

Fotoreporterii Click! l-au surprins la sfârşitul săptămânii trecute pe Radu Pietreanu în timp ce mergea spre casă, după o scurtă sesiune de cumpărături. Atât de mare e din profil, încât doar dacă te uiţi atent îţi dai seama că ai de-a face cu simpaticul „Costel”. „Da, m-am îngrăşat, şi ce? Nu văd de ce ar fi important acest lucru?”, a spus actorul, fără spiritul de glumă care-l caracterizează. „Prietenii mei nu mi-au atras niciodată atenţia asupra acestui lucru, pe ei nu-i interesează”, a mai adăugat el, pentru Click!, vădit supărat că a fost surprins într-o astfel de ipostază.

Supărarea actorului poate veni, însă, şi din faptul că în acest moment nu mai are proiecte în televiziune. Grupul «Vacanţa Mare» a încercat o revenire la Kanal D, unde a activat din 2007 până în 2009, apoi la Antena 1, unde a început un serial în februarie, şi la PRO TV, unde au fost invitaţi de Cătălin Măruţă într-o ediţie specială a emisiunii sale, în luna mai. Dar nici una dintre aceste reveniri nu a mai avut succesul de acum 10-15 ani...

Şi Balint a pus câteva kilograme pe el

Gabi Balint s-a menţinut în formă o perioadă după retragerea din 1993, când lucra încă la FRF. În ultimul timp însă s-a îngrăşat foarte tare. Fotografia cu el pe motocicletă, în care prima dată sare în ochi burta uriaşă, spune totul despre acest aspect. Pentru a rezolva cumva problema, s-a apucat de antrenorat, dar CS U Craiova l-a demis la finalul acestui sezon.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1