Cosoi, tăvălită în pat de un fost ministru

laura_cosoi_cel_ales_1.jpg

Laura Cosoi Bogdan Stanoevici film
Laura Cosoi (33 de ani) are rol de bombă sexy în filmul „Cel ales”. Este amanta fostului ministru Bogdan Stanoevici
foto: arhiva personală

După pictorialul de senzație din Playboy, în 2006, senzuala blondă Laura Cosoi (33 de ani) a fost bombardată numai cu roluri de femeie fatală în filme, dar și în piese de teatru. Ultima performanță: interpretarea din pelicula „Cel Ales”, în care se iubește cu patos cu actorul Bogdan Stanoevici (57 de ani).

Filmările pentru „Cel Ales”, în regia lui Cristian Comeagă, s-au desfășurat pe parcursul a doi ani, iar peste o săptămână pelicula va rula în toate cinematografele din țară. Se anunță un film cu priză la public, căci Laura Cosoi va juca mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Conform scenariului, ea va înjura ca un birjar, va avea parte de o scenă de tentativă de viol, dar și de una de sex cu Domnul X, rol interpretat de Bogdan Stanoevici, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni din Guvernul Ponta.

Filmul are premiera la 24 aprilie

„Nu a fost cazul să folosesc dublură. Am cântărit totul cu aceeaşi seriozitate, indiferent ce trebuia să fac în scena respectivă, chiar dacă eram doar prezentă şi nu aveam neapărat text. Au avut o idee precisă, într-un scenariu pus la punct. Nu cred că rămâi cu scenele sexy în minte, după ce vezi filmul”, a spus Laura Cosoi, pentru Click!

laura_cosoi_si_bogdan_stanoevici.jpg

Laura Cosoi Bogdan Stanoevici film
Laura Cosoi și Bogdan Stanoevici au parte de o partidă de scenă de sex fierbinte, în pelicula „Cel Ales”
foto: arhiva personală

 

Și regizorul Cristian Comeagă ne-a făcut câteva dezvăluiri din culise: „Am ţinut să nu-i prezint Laurei actorii care vor interpreta rolul violatorilor, însă cei doi băieţi au fost delicaţi cu ea, nu erau făcuţi pentru astfel de roluri. S-au purtat cu grijă să nu-i rupă chiloţeii, să nu o rănească pe Laura”.

laura_cosoi_sexy.jpg

Laura Cosoi Bogdan Stanoevici film
În noul film, Laura nu-și arată doar lenjeria intimă, ci și sânii, în toată splendoarea
foto: arhiva personală

Laura Cosoi, și în drame, și în comedii

Născută în Iaşi, Laura Cosoi a debutat în 2004, în serialul „La bloc”, de la PRO TV. Actriţa a mai jucat în „Fete cu lipici”, „Cu un pas înainte” sau „Aniela”, dar şi în filme precum „Un fim SIMPLU” şi „The Godmother”. Anul acesta va apărea în drama „Cel Ales” în care o joacă pe Nora, soţia unui antrenor care o părăseşte.

Loading...
 
 

Citește și

  • Laura Cosoi cel ales film

    Regizorul filmului “La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeagă, revine cu un nou film pe marile ecrane din România. “Cel ales”, povestea unui fost agent secret, care a părăsit România cu decenii în urmă, va fi lansat în cinematografe pe 24 aprilie, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

  • "Cu drag, pentru ei", a scris Laura în dreptul fotografiilor postate pe blogul ei

    Azi, Laura Cosoi a făcut o faptă bună, care i-a adus zâmbetul pe buze şi multă fericire în suflet. Şi-a umplut maşina cu daruri împachetate frumos şi a pornit spre Sinteşti, un sat lângă Bucureşti, unde o aşteptau 40 de copii sărăcuţi.

  • La cât de mult călătoreşte prin vacanţe în străinătate, Laura Cosoi s-a obişnuit deja cu avioanele. Chiar îi place mult să zboare, deşi are fricile ei – de înălţime şi de spaţii închise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1