Cosoi: «Nunta de sâmbătă o facem tot pe pajişte!» EXCLUSIV

14-vedete-cosoi-si-xcvzxsorin.jpg

Laura Cosoi si Cosmin Curticăpean
Laura şi Cosmin vor chefui din nou în aer liber şi s-au ocupat de tot: de la meniu, până la amplasarea toaletelor

Nici bine nu s-au încheiat cununia civilă şi cea religioasă, care s-au ţinut weekend-ul trecut, la conacul Polizu de lângă Iaşi, căci miresica Laura Cosoi s-a pus iar pe organizat. De data aceasta, ea va chefui pe teritoriul de baştină al mirelui, la Târgu Mureş.

Actriţa Laura Cosoi (33 de ani) şi-a transformat visul în realitate şi a reuşit să spună “Da” şi să petreacă pe pajişte, în aer liber. Nebunia nu s-a încheiat însă la Iaşi, acolo unde pe 7 şi 8 august s-au ţinut cununia civilă şi cheful de nuntă, la conacul Polizu, ci va continua şi sâmbăta (15 august), la Târgu Mureş. Aşa cum a anunţat, vedeta a chemat acolo toţi amicii din lumea mondenă, dar şi pe prietenii mirelui Cosmin Curticăpean (38 de ani), în total 200 de invitaţi.

“Vom avea cea de-a doua nuntă într-un loc atipic, pe o pajişte unde construim totul de la zero. Acolo punem mesele, facem şi toalete pentru invitaţi. De meniu se vor ocupa tot cei doi băieţi de la MasterChef (Dexter şi D’Artagnan). Îi aşteptăm pe Adela Popescu şi pe Radu Vâlcan, pe Dana Rogoz şi pe Radu Dragomir, pe foştii colegi din “La Bloc” şi multe alte prietene bune din showbiz. Vor cânta mai multe trupe, printre care şi Grimus, formaţia mea de suflet. La Târgu Mureş va mai fi o slujba de mulţumire la Biserica Ortodoxă. Rochia va fi aceeaşi, cea de la Stephen Pelger, dar va fi diferită, va fi modificată”, ne-a povestit Laura Cosoi.

Anda Adam «și-a vândut» cununia la revistă

Cel mai nou număr al publicației “Ghidul miresei” conține toate detaliile neștiute de la nunta Andei Adam (35 de ani). Solista s-a măritat pe 7 iunie cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu (29 de ani), la Vila 23 Snagov, iar multe poze de la eveniment au fost ținute până acum la secret.

Așadar, am aflat că pe lângă cele 400 de papioane-mărturii, solista a mai pregătit câte un cadou inedit invitaților, și anume câte un magnet de frigider cu poza fiecărui nuntaș, alături de miri. Pe masa cu dulciuri au fost munți de prăjituri sofisticate, iar tortul, decorat cu cristale și broderie de dantelă dulce, a avut în vârf inițialele celor doi, AS, Anda și Sorin. Solista, însărcinată în aproape 7 luni, a anunțat de curând că va naște o fetiță.

14-vedete-dordedulce_2.jpg

Tortul a avut broderie dulce

 

14-vedete-mombhnjghentos.jpg

Aşa arată magnetul de frigider cu poza mirilor şi a invitaţilor

14-vedetxzcvxe-anda-si-sorin.jpg

Un munte de prăjituri i-a îndulcit pe nuntaşi
Loading...
 
 

Citește și