Coșmar cu repetiție pentru Sanda Ladoși. Cum le-a ascuns copiilor că tatăl lor este arestat

sanda_ladosi.jpg

sanda ladosi slaba circ
Sanda Ladoşi a fost ridicată de procurorii DIICOT marți, 28 noiembrie
foto: Mihai Ionescu

Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache, au fost ridicați marți, 28 noiembrie de procurorii DIICOT, pentru a fi audiați în legătură cu o fraudă de un milion de euro. Coșmarul se repetă pentru solistă, care a trecut prin momente asemănătoare în 2013, când Ștefan Tache a fost reținut trei luni de zile tot pentru fraudă.

Sanda Ladoși și Ștefan Tache au fost ridicați de procurorii DIICOT și duși la audieri în legătură cu o fraudă de un milion de euro marți, 28 noiembrie.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”, au anunțat procurorii. 

Scenariul pare să se repete, după ce, în urmă cu patru ani, Ștefan Tache a petrecut trei luni după gratii, sub acuzația că a coordonat o rețea de evazioniști fiscali. Paguba financiară s-ar fi ridicat atunci la suma de patru milioane de euro.

Pentru Sanda Ladoși, cele trei luni au trecut cumplit de greu. Solista a încercat să-și protejeze copiii, Ioana și Bogdan, atunci în vârstă de șapte, respectiv nouă ani, ascunzându-le faptul că tatăl lor este arestat. “Copiii au întrebat de tatăl lor, dar am reuşit să îi feresc de detaliile neplăcute. Normal că era ciudat că nu venea acasă, dar le luam gândul de la treaba asta, făcând diverse activităţi care să îi ţină ocupaţi”, a declarat la vremea respectivă Sanda Ladoşi, în exclusivitate pentru Click!

Marți, 28 noiembrie, vor fi audiate de procurorii DIICOT 45 de persoane în legătură cu noile acuzații de fraudă aduse lui Ștefan Tache, dar și solistei Sanda Ladoși.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1