Cornelia Rednic ţine dietă cu căpşuni bio

14_ok-cornelia-rednic.jpg

Vedeta evită zahărul și se îndulcește cu fructe proaspete

Interpreta de muzică populară Cornelia Rednic (43 ani), care în trecut s-a înfometat să slăbească, a cules cu mâna ei căpșuni de Paște. Aflată de sărbători la părinții ei, la Sighet, artista a profitat de zilele libere pentru a mânca fructe proaspete de pe tarlaua unei prietene care cultivă căpșuni în mod ecologic.

„Așa de mult mi-a plăcut când am văzut căpșunile, că nu am rezistat să nu culeg. Sunt tare bune culese așa proaspete! Prietena care mai are și florărie se ocupă și de comercializarea căpșunilor”, ne-a spus Cornelia.

14_58886968_2979418508948976_6448985990143934464_n.jpg

De Paşte, artista şi-a ajutat prietena la culesul căpşunilor

 

Ea a abordat de mai multă vreme un stil de viață sănătos cu mult sport. „Prepar multe prăjituri, dar numai le gust. Îmi place să le fac, dar nu le mănânc. Şi am mai primit un sfat bun de la antrenoarea mea: să reduc porţiile. Când m-a întrebat cât mănânc, i-am spus că eu nu mănânc mult. Dar mi-am dat seama că eu mâncam mai mult decât avea nevoie organismul meu”, a spus ea. Artista a mai primit un sfat valoros din partea profesoarei de sport: „Mi-a recomandat să consum ultima masă cu trei-patru ore înainte de culcare, ceva uşor, o salată, legume sau un fruct cu mai puţin zahăr”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cornelia (43 ani) şi Lupu Rednic (49 ani) sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica populară. Au împlinit 27 de ani de căsnicie şi 25 de ani de carieră împreună. Nu au copii, dar s-au realizat frumos pe plan material. Au pornit de jos, iar acum îşi permit orice extravaganţă, vile cochete şi bolizi de lux.

  • Interpretele de muzică populară pot câştiga bani frumoşi şi ca fotomodele, acum, după ce şi-au făcut abonament la sala de sport. Maria Constantin, Cornelia Rednic şi Claudia Ghiţulescu au reuşit să scape de 22 de kilograme în ultimul an, lăudându-se cu noua siluetă. Ce-i drept, au renunţat şi la bombele calorice, trecând la dietă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1