Cornelia Rednic a primit un munte de flori de ziua ei

18-19-vedete-cornelia.jpg

Cornelia s-a serbat la un local

Cornelia Rednic (43 ani) și-a serbat ziua de naștere pe data de 29 noiembrie, în compania celor dragi. Interpreta de muzică populară a primit, cu acest prilej, zeci de buchete de flori, dar și alte cadouri.

”Am fost înconjurată de o parte dintre cei mai buni prieteni ai mei. Am primit foarte multe flori, și cadouri deosebite, în sensul că e foarte clar că prietenii mei mă cunosc, și mi-au luat darurile potrivite. Dar sunt foarte recunoscatoare și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că în ziua de azi, când oamenii se schimbă din cauza greutăților și a problemelor și devin răutăcioși, eu am prieteni buni, prieteni adevărați, oameni care mă iubesc și pe care eu, la rândul meu, îi prețuiesc și îi iubesc. Asta este pentru mine cel mai important lucru”, a mărturisit Cornelia Rednic, pentru Click! 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Are 41 de ani, dar nu-i dai atât nici cu buletinul în mână! Solista Cornelia Rednic a avut, de-a lungul vremii, mari probleme cu greutatea, astfel că acum când, în sfârşit, a ajuns la greutatea ideală, face tot posibilul să se menţină. Ea ne-a vorbit despre noul stil de viaţă, în care a inclus o dietă strictă şi mult sport.

  • Jurata emisiunii „Vedeta Populară”, de la TVR1, ne-a povestit, în exclusivitate, cum o cură de slăbire ținută după capul ei era să o bage în spital. Interpreta de muzică populară Cornelia Lupu Rednic (41 de ani) a slăbit 33 de kilograme în anul 1998.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1