Cornelia Rednic a primit în dar portretul ei, realizat din cafea

14_3.jpg

Cornelia e tare mândră de lucrarea pe care a înrămat-o
Citeste tot despre: 

Cornelia Rednic (43 ani) a primit un cadou inedit de la finii ei, un tablou special realizat din cafea. Tabloul reprezintă portretul interpretei de muzică populară, care a slăbit vizibil în ultima vreme.

Artista a ținut să împărtășească bucuria cu admiratorii ei virtuali așa că a publicat pe Facebook o fotografie cu tabloul respectiv. ”Cadou primit de la finii mei Sorina și Ciprian! Portret lucrat cu... cafea! Mulțumesc!”, a scris Cornelia în dreptul imaginii. În urmă cu o săptămână, artista și-a serbat ziua de naștere la un restaurant alături de cei dragi și a primit munți de flori. Unul dintre buchete a venit din partea soțului ei, Lupu Rednic, alături de care formează un cuplu de mai bine de un deceniu, pe scena muzicii populare.

Loading...
 
 

Citește și

  • Are 41 de ani, dar nu-i dai atât nici cu buletinul în mână! Solista Cornelia Rednic a avut, de-a lungul vremii, mari probleme cu greutatea, astfel că acum când, în sfârşit, a ajuns la greutatea ideală, face tot posibilul să se menţină. Ea ne-a vorbit despre noul stil de viaţă, în care a inclus o dietă strictă şi mult sport.

  • Vedeta populara, TVR1, Iuliana Tudor, folclor, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Grigore Lese, Mircea Dinescu

    Duminică, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne dă întâlnire cu muzica populară şi cu interpreţi de folclor care îşi doresc să devină faimoşi, la emisiunea “Vedeta populară”. Prima ediţie a sezonului doi al emisiunii începe pe 29 aprilie la TVR1, iar Click! a fost în culise, a asistat la filmări şi vă oferă imagini în exclusivitate cu noua formulă a juriului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1