Cornelia Rednic: “Nu vreau să mă mai înfometez”. Ce decizie a luat solista pentru siluetă

14-vedete-3.jpg

Cornelia Rednic a dat jos 10 kilograme

Interpretele de muzică populară pot câştiga bani frumoşi şi ca fotomodele, acum, după ce şi-au făcut abonament la sala de sport. Maria Constantin, Cornelia Rednic şi Claudia Ghiţulescu au reuşit să scape de 22 de kilograme în ultimul an, lăudându-se cu noua siluetă. Ce-i drept, au renunţat şi la bombele calorice, trecând la dietă.

Claudia Ghiţulescu (41 de ani) are o reţetă-secretă de slăbit: ”Merg la sală de trei ori pe săptămână, când am timp chiar şi zi de zi, împreună cu nepoţelul meu. Miercurea şi vinerea mănânc legume, salate şi fructe. Când simt că m-am îngrăşat puţin, ţin cură de slăbire şi mănânc disociat, adică o zi lactate, o zi carne, o zi legume şi altă zi fructe”, ne-a declarat artista cu voce de aur.

14-vedete-1.jpg

Claudia Ghiţulescu a scăpat de 5 kilograme

Dar şi Cornelia Rednic (43 ani) a avut, de-a lungul timpului, probleme cu greutatea. Acum cântăreşte 55 de kilograme şi e tare mândră de noul look. Celebra cântăreaţă de muzică populară ne-a vorbit despre noul stil de viaţă, în care a inclus o dietă strictă şi mult sport. Mai mult, pentru un succes garantat, ea şi-a angajat şi un antrenor personal: ”Mişcarea e foarte bună, iar Mioara, antrenoarea mea, te duce la limita la care poţi, ne-am împrietenit şi dau randament cu ea. Uneori, terminam filmările la TVR la ora 22.00 şi ea mă însoţea la sală de la ora 23.00. Când nu pot ajunge, alerg prin parc”, ne-a mai spus vedeta, care, în urmă cu 20 de ani, avea cu 33 de kg mai mult.

14-vedete-5.jpg

Maria Constantin a slăbit 7 kilograme

Cât o priveşte pe Maria Constantin (31 ani), ea merge periodic la sala de fitness, reuşind să dea jos şase kilograme. Vara trecută, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Maria la plajă, unde n-a mai reuşit să-şi mascheze celulita, astfel că, imediat după ce a revenit acasă, a luat măsuri drastice, renunţând la dulciuri şi la prăjeli. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1