Cornelia Patrichi, mesaj emoționant pentru George Stanca: „Georgică, ești în drum spre Cornel, care te așteaptă…”

cornelia-patrichi-george-stanca-cornel-patrichi.jpg

cornelia patrichi
George Stanca, la ultima aniversare a bunului prieten Cornel Patrichi
foto: Click!

Cornelia Patrichi a consemnat decesul colegului nostru George Stanca în stilul caracteristic lui și soțului ei, Cornel Patrichi, decedat acum trei ani, la 72 de ani. Șarmanți și pamfletari, George Stanca și Cornel Patrichi au fost prieteni foarte buni.

Încă îndurerată de pierderea soțului ei drag, Cornelia Patrichi a ținut să scrie câteva rânduri pe Facebook, într-un mod aparte. Mesajul Corneliei este însoțit de o imagine cu cei doi, imortalizați la ultima aniversare a soțului ei (aprilie 2015). Erau prieteni și se întâlneau frecvent la un pahar de vorbă. Le plăcea să se tachineze și țineau mult unul la celălalt. Ieri, ei s-au întâlnit în lumea de dincolo.

„Georgică, ești în drum spre Cornel, care te așteaptă cu guvizi, mămăliguță, mujdei și spritul la rece. Nu întârzia, știi că nu-i place! Ultima oară ne-am văzut împreună cu Gabriela Teodorescu la restaurantul vostru preferat și depanând amintirile tinereții noastre erai «frizante» ca întotdeauna! Am vorbit mult despre Cornel încercând să ne imaginam că e cu noi. Acum îmi imaginez că voi doi ne sfidați cu paharul în mână! Sunteți doi brazi care nu o să se veștejească niciodată! Distrați-vă, băieți!”, a scris pe Facebook Cornelia Patrichi, soția regretatului coregraf și dansator Cornel Patrichi.

cornel-patrichi-george-stanca.jpg

george stanca
Cornel Patrichi și George Stanca au fost prieteni o viață
foto: Click!

Cornel Patrichi a pierdut lupta cu o boală necruțătoare după o îndelungată suferință. Prietenul lui, George Stanca, s-a stins din viață luni, 4 februarie, la ora 15.00, în urma unui stop cardiorespirator. Și celebrul publicist și-a petrecut ultimele luni din viață mai mult în spital. El va fi depus azi, 5 februarie, după ora 15.00, la Biserica „Sf. Gheorgeh Nou” din Capitală, unde cei dragi îi pot aduce un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va avea loc joi, la ora 13.00, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul Bellu.

Loading...

Citește și

  • george stanca

    Colegul nostru a decis luni, puțin după ora prânzului, să facă o ultimă reverență și să iasă din scenă. Stanca, cel îndrăgostit de cuvânt și de viață cu puterea cu care un adolescent poate iubi pentru prima oară, ne-a surprins, o dată în plus, pe noi toți!

  • george stanca

    Poet, scriitor, publicist și editorialist al ziarului Click! din anul 2007, George Stanca s-a stins din viață azi, 4 februarie 2019, la vârsta de 71 de ani, informația fiind confirmată, pentru Click!, de soția acestuia, Elena Stanca. George Stanca se afla internat la spitalul Sfânta Maria din București, iar decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator. Familia va anunța locul în care prietenii și admiratorii pot veni să își ia rămas bun, dar și detaliile despre înmormântare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1