Cornel Patrichi, fostul jurat de la «Dansez pentru tine», în stare gravă

patrichi.jpg

cornel patrichi
Cornel şi Cornelia Patrichi
Foto: arhiva Click!

Coregraful Cornel Patrichi, fostul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Patrichi se află în stare gravă după operaţia pentru cancer la plămâni, de la sfânşitul anului trecut, iar vineri (1 aprilie) acasă la el au venit doi preoţi. Astfel, în loc să-i fie sărbătorită ziua de naştere, coregraful în vârstă de 72 de ani se luptă pentru viaţă.

„Medicii nu au spus lucruri bune. Este conştient câteodată, dar e sub efectul medicamentelor”, a declarat soţia sa, Cornelia Patrichi, pentru Antena Stars.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Gata, s-a săturat! Cornel Patrichi, fostul jurat al emsiunii ”Dansez pentru tine”, renunţă la casa şi terenurile agonisite într-o viaţă pentru a avea o bătrâneţe liniştită, alături de soţia sa. Cu cei peste 200.000 de euro pe care vrea să-i obţină din vânzarea bunurilor, familia Patrichi vrea să plece să vadă lumea.

  • Ar putea sta liniştit după o viaţă de muncă, dar iată că nu e aşa. Cornel Patrichi e decis să meargă până în pânzele albe pentru ca artiştilor liber-profesionişti să li se actualizeze şi lor punctul de pensie de la 339,3 lei, cât era în 2006, la 830,2, cât s-a majorat în 2015.

  • Cornel Patrichi este supărat pe ministrul culturii, căruia i-a cerut o audiență, în urmă cu două luni de zile. De atunci nu a primit niciun semn. Regele dansului susține că ministrul este obligat să-l primească, întrucât este plătit din banii statului.

  • cornel patrichi

    Cornel Patrichi şi Sida Spătaru se tratează cu ulei de masline cultivat în Italia de fosta colegă de balet, Gina Tătaru. “îl folosesc pentru probleme de sănătate” mărturiseşte balerina care are peste 500 de măsline.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1