Cornel Galeş: «Regret că nu am avut copii cu Zânica mea»

12_foto-1-4-col.jpg

Ileana Ciuculete era un munte de energie. Ea a încetat din viaţă pe 14 martie 2017
Citeste tot despre: 

Ziua de joi a fost una foarte grea, din punct de vedere emoţional, pentru Cornel Galeş, căci Ileana Ciuculete ar fi împlinit vârsta de 66 de ani. Văduvul regretatei artiste se află de ceva vreme în Valencia, alături de colegii de la agenţia de turism pentru care lucrează, însă amintirile cu “zânica” lui, care a încetat din viaţă anul trecut, nu îi dau pace.

Pe vremea când  Ileana Ciuculete trăia, Cornel şi soţia lui obişnuiau să petreacă împreună de ziua acesteia de naştere. Iată însă că ieri, când regretata cântăreaţă de muzică populară ar fi împlinit 66 de ani, Galeş a fost singur şi a retrăit amintirile frumoase cu nostalgie în suflet. Aflat la aproape 3.000 de kilometri depărtare de ţară, mai precis în Valencia, acolo unde se află datorită jobului său, soţul Ilenei Ciuculete ne-a oferit un interviu de suflet în care ne-a vorbit despre regrete şi despre  viaţa fără ”zânică”.

”E bine să deplângi omul o perioadă, însă apoi trebuie să îţi continui viaţa, pentru că tristeţea ta şi gândurile tale nu-i fac bine celui care a plecat. Astăzi (n.r- joi), ea ar fi împlinit 66 de ani. Mi-o amintesc frumoasă, arăta foarte bine, era o femeie îngrijită, cochetă făcea masaje, tratamente faciale. Când a aflat de afecţiunea pe care o are, şi-a comandat să nu mai stea. Mi-a fost extrem de greu să suport despărţirea aceasta veşnică. Regret că nu am avut copii cu «zâna mea»”, ne-a spus, printre lacrimi, Cornel Galeş.

A încercat din răsputeri să o salveze, dar totul a fost în zadar. Mai mult, decesul soţiei sale l-a îmbolnăvit: ”Am avut şi o afecţiune la glanda tiroidă din cauza asta. E greu să vezi cum dispare de lângă tine persoana pe care o iubeşti enorm. Când am aflat de boala ei, am luat în calcul transplantul de ficat într-o clinică din străinătate, doar că virusul pe care îl avea se păstrase în sânge, şi era atât de puternic încât ar fi distrus noul ficat în 48 de ore. Ziua aceasta va fi un moment de nostalgie. Pentru mine, mai pregnantă a fost ziua de 14 martie, atunci când m-a lăsat singur. În inima mea sunt foarte trist, va veni o vreme să vorbesc despre amărăciunea mea, pentru că am tot fost bolovănit. În cei 26 de ani de convieţuire, eu şi soţia mea am fost despărţiţi doar patru luni însumate. Am fost mână în mână, nas în nas, fără să ne plictisim unul de altul. Cea mai frumoasă căsnicie!”, a mai adăugat Cornel. 

Loading...