Cornel Galeş nu se mai ascunde! S-a dus cu "şefa blondă" în Bulgaria

cornel_si_sefa.jpg

cornel gales sefa agentie de turism iubita mister
Cornel Galeş spune despre femeia cu care a tot fost surprins că este doar şefa lui
foto: arhiva personală

De două luni se tot vehiculează că Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete, ar avea o nouă legătură amoroasă. Chiar dacă imaginile sunt evidente şi bărbatul, rămas văduv, a fost surprins în compania unei doamne blonde, bărbatul cântăreţei de muzică populară a explicat că tot ceea ce îl leagă de noua lui parteneră este o relaţie profesională, el fiind subalternul ei.

Soțul Ilenei Ciuculete nu pierde timpul! Deşi s-au scurs doar patru luni de când artista s-a stins, bărbatul pare decis să-şi revină din toate punctele de vedere. Nu a renunțat la muzică, dar își câștigă acum existența și dintr-un alt job. Cornel Galeș lucrează într-un alt domeniu. El s-a angajat la o agenţie de turism de prestigiu, iar şefa lui este nimeni alta decât doamna blondă cu care a tot fost văzut. Într-o postare pe contul lui de socializare, Cornel Galeş a explicat că se află într-in info trip în Bulgaria. 

cornel gales sefa agentie de turism iubita misterZoom
Soţul regretatei Ileana Ciuculetea fost pus la zid după ce a apărut pe Facebook cu femeia cu care tot a fost fotografiat în ultimele două luni
foto: arhiva personală

"Info trip nu înseamnă neapărat concediu. Observaţiile ulterioare sunt de mare folos viitorilor turişti", a scris soţul regretatei artiste la descrierea unei fotografii în care apare alături de femeia cu care a mai fost surprins şi în trecut.

Cât a trăit Ileana Ciuculete, soțul său, Cornel Galeș, a mers cu artista peste tot. El îi era nu doar partener de viață, ci și impresar și manager. Fanii artistei l-au pus imediat la zid când au văzut fotografiile în care el apare alături de femeia despre care se spune că i-ar fi iubită.  

"Măi retardatule și acum mai susții că ai iubit-o așa de mult pe Zânica încât ea nici nu s-a răcit bine până ai înlocuit-o cu altă fraieră cu potențial financiar. (...) Măi javră turbată mie mi-a murit soțul și sunt un om distrus, nu umblu să mai pun mâna pe un prost cu ceva avere să mă întrețină pe când tu ...vai de mama ta care te-a fătat, mincinos, actor de doi bani!", i-a scris o femeie pe contul de socializare. 

Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete au fost căsătoriţi 26 de ani. 

loading...
Loading...

Citește și