Corina nu are fiţe! Vei fi uimit când vei afla planurile ei de vacanţă

corina.jpg

Corina
Facebook
Citeste tot despre: 

E vară, iar vedetele îşi iau şi ele o bine meritată vacanţă. Unele aleg să plece în destinaţii excotice, mai ales că îşi permit. Nu şi Corina.

Cântăreaţa vrea să rămână în ţară şi are un motiv bun: va colinda România în lung şi în lat pentru ca fiul ei, Robin, să cunoască ţara natală. Deşi are concerte, Corina îl ia peste tot cu ea pe micuţ şi deja au petrecut o săptămână de vis la mama artistei, în Satu Mara.

"Vreau ca Robin să cunoască mai întâi de toate ţara în care creşte, să vadă că avem locuri de o rară frumuseţe şi încărcate de istorie. Eu iubesc România din tot sufletul şi am avut prilejul să văd fiecare colţisor din ţară, în drumul meu spre concerte. Prima saptamana de vacanta a fost de relaxare completa si am petrecut-o acasa, la Satu Mare. Mama a avut grija sa gateasca, iar noi am fost preocupati sa mancam tot. A fost perfect”, a povestit Corina pentru adpm.ro.

Urmează un traseu care va parcurge toată ţara, iar vedeta e sigură că Robin va fi încântat. 

"Vom petrece o saptamana in Maramures si Transilvania. Cred ca Robin va fi incantat sa viziteze cetatile din Alba Iulia, Rupea si Sighisoara. Este fascinat de cavalerii de alta data. Ne vom opri si la Viscri, satul unde are casa Printul Charles, si vom inopta la Conacul de la Zabola. Dupa aceea va mai urma o saptamana in care vom merge la mare si in Delta Dunarii", a completat Corina

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Se iubesc de 16 ani, au împreună un băieţel superb, Robin (4 ani), dar nu se gândesc să-şi oficializeze relaţia. Este povestea de dragoste dintre cântăreaţa Corina (32 de ani) şi iubitul ei, Nelu Bud (42 de ani). S-au cunoscut când ea era doar o liceană, iar de atunci au rămas nedespărţiţi. Nelu a fost primul şi singurul bărbat din viaţa vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1