Corina l-a iertat pe iubitul infidel de dragul copilului

Corina Bud.jpg

Corina Bud iubit infidel despartire
Înşelată de Nelu Bud, primul şi singurul bărbat din viaţa ei, solista s-a despărţit de afacerist, dar mimează în continuare o prietenie perfectă
foto: arhiva personală

Iată că până şi una dintre cele mai sexy soliste din România poate fi înşelată! Şi nu doar o dată! Vestea că nonconformista Corina (36 de ani) nu mai formează un cuplu cu afaceristul Nelu Bud (46 de ani) a căzut luni (7 martie) ca un trăsnet în showbiz. Click! a aflat că, în ciuda situaţiei tensionate, cei doi fac eforturi să pară părinţii perfecţi pentru băiețelul lor, Robin (7 ani și 4 luni).

Primul sărut, primul iubit, primul partener sexual, tatăl fiului ei. Până odinioară, afaceristul Nelu Bud însemna totul pentru Corina, în ciuda faptului că acesta a mai călcat strâmb în afara relaţiei. Însăşi solista a recunoscut că a fost înşelată şi, cumva, i se părea normal. „S-a întâmplat o infidelitate, dar înainte să-l avem pe Robin (7 ani și 4 luni). E normal într-o relaţie de 20 de ani, nu eram căsătoriţi, nu suntem nici acum. Dar suntem un cuplu foarte libertin”, declara Corina la jumătatea lunii februarie, pentru Antena Stars.

Iată că acea discuţie a fost cu ghinion. Solista parcă a cobit, iar zilele trecute, când ea se afla la un concert la Braşov, Nelu Bud a fost surprins cu o brunetă, pe care ar fi dus-o taman în căminul conjugal. Luni (7 martie), Corina nu i-a mai găsit scuze, ci a pus punctul pe „i”, confirmând că nu mai formează de mult timp un cuplu cu omul de afaceri.

Au fost împreună timp de 20 de ani

Zoom
Corina și Nelu Bud, pe vremea când formau un cuplu fericit
colaj: Click!

Prietenii buni ai artistei au declarat însă pentru Click! că, oricât de greu ar fi pentru ea să suporte situaţia, vedeta nu vrea scandal în familie de dragul fiului ei, pe care amândoi părinţii îl iubesc ca pe ochii din cap. „Nimic nu e mai important pentru ea decât Robin. Băiatul nici nu a simţit că se întâmplă ceva, nu-i lipseşte nici mama, nici tatăl. Corina şi Nelu se comportă ca doi prieteni buni, nu-şi aruncă reproşuri, iar atunci când sunt împreună cu fiul lor, chiar există armonie în familie”, ne-au spus sursele noastre.

Asta arată că vedeta şi-a călcat pe inimă şi a ieşit din relaţie, sătulă de escapadele partenerului de viaţă, dar că a avut puterea să păstreze cu acesta o prietenie, cel puţin mimată. Corina l-a cunoscut pe Nelu pe când era elevă şi, deşi nu s-a căsătorit cu acesta, i-a împrumutat numele de familie, Bud, pentru activitatea artistică. Pe ea, în buletin, o cheamă Ciorbă. „Aveam 16 ani când ne-am cunoscut. A fost primul şi singurul bărbat din viaţa mea”, a mărturisit Corina, pentru Click!, în 2012.  

Corina și Nelu, în relații bune de dragul copilului

Zoom
Corina și Nelu s-au distrat la petrecerea fiului lor, Robin, care la 14 noiembrie 2016 a împlinit 7 anișori
foto: arhiva personală

 

La 14 noiembrie 2008, Corinei i s-a schimbat viața total, pentru că l-a adus pe lume pe fiul ei, Robin. Anul trecut, la aniversarea de 7 ani, solista i-a organizat băiatului o petrecere cu prieteni și colegi, de la care n-a lipsit nici Nelu Bud. Cei doi părinți s-au distrat cot la cot cu micuții și nimic nu prevestea atunci că ar avea probleme în cuplu.

„A fost primul și singurul bărbat din viața mea”

„Neprevăzut”, cel mai nou clip muzical al solistei

loading...
Loading...

Citește și

 • corina bud

  Corina Bud (35 de ani) a avut o apariţie cel puţin ciudată la Media Music Award, la Sibiu. Vedeta a venit îmbrăcată într-o ţinută care a lăsat să i se vadă sânii şi, mai mult decât atât, a făcut semne obscene şi vulgare, pe covorul verde.

 • connect r corina bud

  Corina şi Connect-R nu mai au voie la televizor. Reclamele la îngheţata Corso, în care apar cei doi artişti, au fost interzise de la difuzare de CNA.

 • ”Am cravata mea, sunt pionier/și mă mândresc cu ea…refren penibil și desuet, comunistoid, imbecilizant…așa cântau câteva generații înaintea ta, pe la 14 ani, când deveneau pionieri și erau spânzurați cu gâtlegăul roșu de pionier.

 • corina bud

  Aflată în plină promovare a noului ei hit, “Neprevăzut”, în urma căruia a născut ceva controverse, excentrica artistă Corina Bud a fost invitată miercuri (17 februarie),la "Teo Show", unde a vorbit despre pasiunea pentru haine și cultura manga, dar și despre cât de bine se simte în propria piele.

 • corina bud

  Când nu este plecată în concerte, Corina Bud (35 de ani) îşi dedică timpul liber familiei şi mai ales fiului ei, Robin. Îi face toate poftele, însă atunci când acesta este neascultător, cântăreaţa schimbă placa. Vă vine să credeţi sau nu, dar vedeta este o mamă destul de exigentă uneori.

 • Corina Bud vrea să iasă în evidenţă cu orice chip. Cum credeţi că a venit încălţată la un eveniment monden? Cu o pereche ciudată de tenişi cu volănaşe şi toc. Nu ştiu dacă voi aţi purta aşa ceva pe stradă, dar Corina e absolut îndrăgostită de ei.

 • Nu are sânii Biancăi Drăguşanu, dar nici nu şi-i doreşte. Corina este înnebunită după bustul ei mic şi spune că fundul compensează.

 • corina

  Corina Bud (36 de ani) este întotdeauna o apariție inedită la spectacole și emisiuni TV. În ultima perioadă, ținutele ei sunt din ce în ce mai sumare, iar sânii nu și-i mai acoperă decât cu capace și plasturi. Gurile rele spun că artista ar trebui să își pună implanturi, pentru că nu este prea dotată în zona bustului.

 • corina bud

  Corina Bud și-a scos fiul la o sesiune de bowling. Artista nu a excelat în lovituri, dar a profitat din plin de această ieșire pentru a se distra cu Robin (7 ani) și, mai ales, pentru a-i preda o lecție importantă de viață: nu-i un capăt de țară dacă greșești.

 • corina bud

  Cântăreaţa "munky funky" e mămică model. Este vorba despre Corina Bud (35 de ani) care este topită după fiul ei, Robin. Pentru el ar lăsa baltă şi concertele, şi frumuseţe de carieră, şi s-ar stabili peste mări şi ţări. Până una alta, Robin are doar şase ani, iar mămica lui îl duce peste tot. La teatru, la cinema, în parc cu rolele, Corina savurează fiecare moment petrecut în compania micuţului.

 • corina

  În ultima perioadă, Corina Bud (35 de ani) a început să adopte stiluri din ce în ce mai controversate. Atunci când nu apare pe jumătate dezbrăcată la televizor, poartă accesorii ciudate pe față sau face show-uri erotice în timpul concertelor. De această dată, frumoasa artistă și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look excentrică.

 • Corina Bud are o relaţie de aproape 20 de ani cu afaceristul Nelu Bud, dar nici nu vrea să audă de nuntă.

 • Corina Edi Vasile Dansez

  După ce luni, Edi Vasile, câştigătorul din sezonul 11 de la „Dansez pentru tine”, ne-a mărturisit că fosta lui parteneră de la „Dansez pentru tine”, Corina, i-a băgat strâmbe şi nu a mai avut de lucru, tânărul dansator a revenit cu amănunte şi cu alte afirmaţii urâte spuse urâte la adresa solistei.

 • corina bud

  Cântăreaţa "munky funky" e mămică model. Este vorba despre Corina Bud (35 de ani) care este topită după fiul ei, Robin. Pentru el ar lăsa baltă şi concertele, şi frumuseţe de carieră, şi s-ar stabili peste mări şi ţări. Până una alta, Robin are doar şase ani, iar mămica lui îl duce peste tot. La teatru, la cinema, în parc cu rolele, Corina savurează fiecare moment petrecut în compania micuţului.