Corina, ipostază nemaivăzută pe Internet: „Ce apariție, nu mă așteptam”

corina.jpg

corina
Corina șochează din nou
Foto: Facebook

Corina este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare de pe scenă, în timpul concertelor, dar și prin ipostazele sexy în care apare pe rețelele de socializare. De această dată însă, cântăreața i-a uimit din nou pe admiratori.

Corina Bud s-a fotografiat fără machiaj și a publicat imaginea pe contul său de Facebook, cel mai probabil pentru a vedea reacția fanilor. Este o rară apariție pentru nonconformista, dar foarte frumoasa artistă, care uneori șochează cu ținutele ce-i pun în valoarea silueta de invidiat și formele apetisante.

Chiar dacă pare foarte schimbată nemachiată, admiratorii săi au admirat faptul că este la fel de senzuală și fără diversele de tehnici de înfrumusețare și a prmiit o serie de comentarii de apreiciere: „Ce apariția, nu mă așteptam”, „Așa naturală”.

corina_bud.jpg

corina
Corina Bud, selfie fără machiaj
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • corina

    Corina este una dintre vedetele showbiz-ului românesc care adoptă ținute extravagante și neobișnuite. Cântăreața în vârstă de 37 de ani a avut numeroase ținute discutate și controversate, însă nu-i prea pasă. În ultima fotografie publicată pe Instagram pentru fanii ei, Corina a omis un mic detaliu, pe care admiratorii l-au sesizat imediat.

  • corina tinuta sexy

    Corina (36 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. În timpul concertelor, cântăreața face show total. Sâmbătă noapte (19 noiembrie), a concertat în clubul Queens din București, unde fanii au avut parte de o Corina mai sexy ca niciodată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1