Corina Dănilă vine la Click! TV Live. Află cum s-a schimbat viața celei supranumite „Regina telenovelelor”

corina_danila_portret.jpg

corina danila teatru spectacol caritabil
Corina Dănilă a absolvit Actorie la UNATC în 1994, la clasa prof. Ion Cojar. De atunci este actriță și realizatoare de emisiuni tv
foto: Ioana Hameeda
Citeste tot despre: 

Actriță, realizatoare și prezentatoare de televiziune, Corina Dănilă este invitata emisiunii Click! TV Live, miercuri, 6 noiembrie, de la orele 12.00. Interviul poate fi urmărit în direct, pe pagina noastră de Facebook.

Supranumită de presă și „Regina Telenovelelor”, și asta datorită interpretării rolului principal din prima producție de gen românească, „Numai iubirea” (în 2004), Corina Dănilă a revenit în forță și pe scândură. În prezent joacă în mai multe spectacole de teatru și prezintă o emisiune de top la TVR 2, „Gala umorului”, în care, de asemenea, teatrul este în centrul atenției.

Corina Dănilă, implicată în campania caritabilă împotriva violenței domestice, „Totul despre femei pentru femei”

totul_despre_femei.jpg

corina danila totul despre femei
Corina Dănilă (în dreapta), alături de colegele sale din spectacolul „Totul despre femei”, Adriana Irimescu (în stânga) și Crina Lință
foto: Teatrul Arte dell'Anima

 

Nu spune nu nici proiectelor caritabile și acesta este unul dintre motivele principale pentru care Corina a acceptat invitația noastră. Spectacolul „Ce vor femeile?” (de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, la Teatrul „Arte dell’Anima”), în care Corina Dănilă le are colege pe Adriana Irimescu și Crina Lință, se joacă în cadrul proiectului „Totul despre femei pentru femei”, toată luna noiembrie, în scop caritabil. Fondurile strânse din vânzarea biletelor, precum și din alte donații, vor fi oferite către Asociația Necuvinte, ce are ca misiune promovarea drepturilor fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor care sunt victime ale violenței în familie.

 

Corina Dănilă, pe vremea când juca rolul principal din prima telenovelă românească, „Numai iubirea”

 

Imagini din cel mai nou spectacol al artistei, „Totul despre femei”

 

Citește și:

Corina Dănilă, pictorial sensibil cu fiica ei, Rianna! Tânăra a împlinit 15 ani de Crăciun

Corina Dănilă împlinește 47 de ani. Ce critici dure și-a luat pentru rolul din “Numai iubirea”!

Ce sexy e Corina Dănilă la 15 ani de la telenovela «Numai iubirea»

Ce fiică frumoasă are Corina Dănilă! Rianna este copia fidelă a celebrei sale mame

 

Loading...

Citește și