Corina Dănilă și Silviu Biriș se iubesc iar, la 25 de ani de la «Crucea de piatră»

14_foto-1-4-col.jpg

Silviu Biriş şi Corina Dănilă

”Crucea de piatră- Ultimul bordel”, care abundă de scene deocheate, i-a făcut celebri, în 1993, pe Corina Dănilă (46 de ani) şi Silviu Biriş (44 de ani). Atâta patimă au pus la filmările din pat, încât povestea lor de dragoste avea să mute, pentru scurtă vreme, şi în viaţa de zi cu zi, după cum avea să declare chiar el. Dacă vă era dor de acest cuplu, vă spunem că îi puteţi vedea, luna viitoare, în piesa ”Căsnicie liniştită”.

“Eram mort după ea! Era foarte frumoasă şi talentată! Pe atunci, presa mondenă nu exista şi nimeni nu a ştiut de povestea noastră”, a dezvăluit Silviu Biriş la  Antena 1. Corina şi Silviu aveau să se îndrăgostească la filmările peliculei ”Crucea de piatră-Ultimul bordel”, realizat în urmă cu 25 de ani, în care ea interpreta rolul unei tinere de moravuri uşoare, iar Silviu, rolul unui poet virgin, aflat pentru prima oară în braţele unei femei.

14_foto-2-2-col.jpg

1993. Scenele fierbinţi din ”Crucea de piatră” le-au adus celebritatea. Silviu avea 19 ani, iar Corina, 21

 

El şi-a amintit, pentru ”Formula As”, că a ajuns să facă parte din distribuţia acestei pelicule de succes, la doar 19 de ani, pur şi simplu dintr-o întâmplare: ”Într-o zi, când ieşisem de la cursuri, am trecut pe Strada Smârdan, unde Andrei Blaier dădea probele pentru filmul «Crucea de Piatră». Era lume multă, şi cum încercam eu aşa să-mi fac loc, hop! vine la mine un tip şi-mi zice: «Nu vrei să dai şi tu o probă de film?» A doua zi mă chema să semnăm contractul şi să-mi dea scenariul. Parcă m-a lovit în moalele capului! Când am luat scenariul ăla, mi se parea că sunt omul cel mai important de pe lume. Zburam, pur şi simplu, pe stradă. Ei, filmând la «Crucea de Piatră», am realizat ce-nseamnă actorie şi m-am amorezat de ea”. Corina Dănilă, care atunci avea 21 de ani, a acceptat să se dezbrace, scenele fiind însă filmate mai cu perdea, în oglindă. Iată însă că piesa ”Căsnicie liniştită”, care va avea reprezentaţie şi pe 27 februarie, de la orele 19.00, la ”Teatrul Elisabeta”, îi readuce din nou, faţă în faţă. Preţ bilet: 40, 50 şi 60 de lei.

14_foto-3-1-col.jpg

2018. Corina Dănilă şi Silviu Biriş joacă din nou împreună în piesa ”Căsnicie liniştită”

 

În dreptul fotografiei cu ei, de pe contul de Facebook al Corinei, actorii au primit zeci de mesaje, unele chiar amuzante: ”Ei, aici te căsătoreşti repede...vezi cum eşti? La privat «Căsnicie liniştită» şi la stat «Piatră în casă», le-a scris un fan. Cei doi artişti nu au avut însă noroc în dragoste nici în realitate. Silviu este divorţat şi are doi copii, iar  Corina s-a despărţit de tatăl fiicei sale. Ea cochetează şi cu televiziunea, fiind gazda emisiunii ”Ieri, azi, mâine” (TVR 2).

loading...
Loading...

Citește și

  • Foto

    Prezentatoarea și actrița Corina Dănilă este o figură care preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale. Recent a reînceput să apară la televizor în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe . Aprițiile sale la diverse evenimente mondene sau sociale atrag privirile celor din jur, iar Corina se bucură de complimente din partea tuturor, mai ales că a reușit să slăbească considerabil.

  • corina danila

    la cei 45 de ani ai săi, Corina Dănilă este încă o femeie plină de surprize. Plină de senzualitate și de o frumusețe rară, prezentatoarea Tv și-a uimit fanii cu noua sa fotografie publicată pe o rețea de socializare.