Corina Dănilă s-a transformat într-o divă sexy. Vedeta tv este de nerecunoscut

Citeste tot despre: 

Pe 24 ianuarie a împlinit 45 de ani, însă Corina Dănilă arată extrem de bine. Cunoscuta vedetă originară din Pașcani a impresionat publicul cu ultima sa apariție.

Jucăușă, inocentă și caldă - cam așa ar putea fi descrisă Corina Dănilă. A prezentat știrile la Pro Tv, apoi a jucat în telenovela de mare succes ”Numai iubirea” de la Acasă tv, iar de ceva timp este prezentatoare la TVR.  

 

Corina Dănilă nu a fost prea norocoasă în dragoste, aceasta divorțând de Valentin Moraru și de afaceristul Norris Măgeanu. Tot profesia este pe al doilea loc după copil, iar, în prezent, frumoasa Corina Dănilă este gazda Festivalului Românilor din Israel. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie roșie, lungă, cu decolteul la vedere și a impresionat publicul.

Loading...

Citește și

  • corina danila

    Corina Dănilă (45 de ani) şi-a început cariera în Televiziunea Română în 1994, iar în 1996 s-a mutat la ProTV, unde a prezentat Știrile PRO TV de dimineață, Știrile PRO TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în weekend.

  • Pe Corina Dănilă toată lumea o știe de la televizor. De la PRO Tv-ul lui Adrian Sârbu, apoi de la Poveștirile Adevărate, de la Acasă Tv, și din telenovela ”Numai iubirea”. Puțini știu însă că frumoasa brunetă este, de fapt, actriță. Asta dacă nu cumva v-a rămas inima la imaginile cu prostituata Ileana din ”Crucea de piatră - Ultimul bordel”, film în care Corina apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

  • O ţară întreagă a vizionat, cu sufletul la gură, telenovela ”Numai iubirea”. Dar dacă pe ecran toate erau perfecte, iată că în culise se petreceau tot felul de drame. Despre toate acestea a povestit scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa,“„Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.

  • Prezentă luni seara la Gala 10 ani The One, Corina Dănilă a optat pentru o ţinută elegantă, aşa cum cere un astfel de eveniment, dar care i-a scos în evidenţă kilogramele în plus.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1