Corina Danilă, mai sexy ca în telenovele. Vedeta TVR s-a transformat total!

Multe doamne din showbiz spun că se plac mai mult după vârsta de 40 de ani, iar dacă o privim pe Corina Dănilă tindem să le dăm dreptate. Mai sigură pe ea, mai senzuală, fosta actriță de telenovele radiază și pozează sexy din ce în ce mai des. Motivul? A dat jos 15 kilograme, are o emisiune la TVR și joacă și în piese de teatru.

Obsesia kilogramelor în plus face ravagii în rândul vedetelor noastre, de la cea mai tânără, până la cea mai în vârstă. Actrițe, soliste sau vedete TV, toate s-au convins că pot arăta mai tinere dacă țin diete sau dacă fac sport. Și vedetele din televiziunea publică au declarat război hainelor XXL, iar după ce v-am prezentat-o pe Nuami Dinescu mai slabă cu 12 kilograme, acum vă spunem secretele Corinei Dănilă (45 de ani). Acum este prezentatoarea emisiunii “Ieri, azi, mâine”, difuzată în fiecare vineri, de la 15.50, la TVR 2, însă în trecut a adăugat multe locuri de muncă în CV. A trecut pe la PRO TV, Acasă TV, Euforia TV, a ajucat în piese de teatru, în filme, dar și în telenovela de succes precum “Numai iubirea”, alături de Alexandru Papadopol și Oana Zăvoranu.


Noi am întâlnit-o recent în studiourile de la TVR 2, la puțin timp după ce și-a terminat emisia. Evident, că prima reacție a fost: “Uau, ce bine arătați!”, după care i-am cerut și rețeta. Corina a slăbit în jur de 15 kilograme, în primul rând pentru sănătatea ei, pentru că avea dureri de spate, și abia apoi pentru factorul estetic. Interpreta Anei Dogaru telenovela “Numai iubirea” a apelat, la fel ca şi Nuami Dinescu, la o clinică privată, unde a făcut kinetoterapie şi fizioterapie.

În plus, a mers şi la un nutriţionist, care i-a făcut un program special de slăbit, personalizat pe analizele și pe nevoile organismului ei, program care funcționat, pentru că rezultatele vorbesc de la sine. “Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme”, ne-a povestit prezentatoarea TV, care este activă și pe scena de teatru. Cel mai recent proiect a fost “O căsnicie liniștită”, la Teatrul Elisabeta.

Ce au făcut după “Numai iubirea”?

-Oana Zăvoranu, interpretea maleficei Andreei Damaschin, mai apărut în “Păcatele Evei”, iar în 2005 a devenit prezentatoarea emisiunii “Corazon Latino”, de la Acasă TV. În 2007 a prezentat „Preludiul”, la Romantica T, iar în 2009, “Pact cu diavolița” (Kanal D). Recent, a intrat în afaceri și și-a deschis o clinic medical privată.

-Alexandru Papadopol, interpretul lui Dan Bratu, din “Numai iubirea” s-a axat în ultimii ani pe spectacolele de teatru şi filme. Cel mai recent film în care a jucat a fost „Două lozuri”, dar a mai jucat şi în „Uruguay” şi „6,9 pe scara Richter”. 

Bianca Beagu, interpreta Biancăi Bratu, are acum 21 de ani, a crescut, a terminat şcoala şi a dat la facultate. Puştoaica s-a transformat din puştoaica acea mică într-o tânără foarte sexy, care o interpreta pe fiica persoanjului interpretat de Papadopol.  

loading...
Loading...

Citește și