Corina Dănilă, într-o poză de acum 16 ani. Decolteul îți ia ochii

corina_danila.jpg

corina danila
Corina Dănilă
Foto: arhivă personală

Corina Dănilă (45 de ani) şi-a început cariera în Televiziunea Română în 1994, iar în 1996 s-a mutat la ProTV, unde a prezentat Știrile PRO TV de dimineață, Știrile PRO TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în weekend.

La începutul anului 2000 a devenit prezentatoarea emisiunii "Poveștiri Adevărate", de la Acasă TV. Din 2004 până în 2005, a jucat rolul principal feminin, Ana Dogaru, în telenovela "Numai iubirea". Începând cu 2006, Corina a fost realizator și moderator al showului "Femeia conduce", la Euforia TV.

În prezent, aceasta, de profesie actriță, se ocupă de emisiunea "Ieri-Azi-Mâine", de pe TVR2. În telenovela “Numai iubirea”, Corina juca rolul timidei Ana, care nu ar fi pozat așa cum ne-a arătat acum 16 ani. Recent, vedeta a publicat pe rețelele sociale o imagine de colecție, din 2001, iar ochii tuturor s-au îndreptat spre decolteul pus în valoare de un top negru.

corina.jpg

corina danila
Corina Dănilă, la 29 de ani
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • O ţară întreagă a vizionat, cu sufletul la gură, telenovela ”Numai iubirea”. Dar dacă pe ecran toate erau perfecte, iată că în culise se petreceau tot felul de drame. Despre toate acestea a povestit scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa,“„Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.

  • Pe Corina Dănilă toată lumea o știe de la televizor. De la PRO Tv-ul lui Adrian Sârbu, apoi de la Poveștirile Adevărate, de la Acasă Tv, și din telenovela ”Numai iubirea”. Puțini știu însă că frumoasa brunetă este, de fapt, actriță. Asta dacă nu cumva v-a rămas inima la imaginile cu prostituata Ileana din ”Crucea de piatră - Ultimul bordel”, film în care Corina apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1