Corina, cu sânul pe-afară la televizor, de Revelion! S-a văzut tot

corina_bud.png

corina bud
Corina Bud (35 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

De-a lungul timpului, Corina Bud a avut apariții din ce în ce mai controversate în public. Fanii o apreciază pentru asta, însă mulți sunt cei care o critică. De această dată, artista a reușit să-I șocheze chiar și pe admiratorii ei.

Corina a apărut îmbrăcată într-o ținută care a lăsat să se vadă aproape totul. Cântăreața a purtat o rochie transparentă, care îi acoperea numai unul dintre sâni. Totul a fost difuzat pe postul de televiziune Antena 1, în jurul orei 20.00, când chiar și minorii au acces la acest tip de imagini.

Uite cum a apărut în fața camerelor

corinaZoom
Corina este total lipsită de inhibiții
foto: caputră Antena 1

 

Complet lipsită de inhibiții, Corina a cântat melodia „Toți vor fete din Balcani” și a dansat, parcă făcând abstracție de public. Pe sub rochia transparentă, blonda a purtat un plasture special, menit să îi acopere sfârcul.

corinaZoom
Vedeta a purtat o rochie complet transparentă
foto: caputră Antena 1

corina budZoom
Emisiunea a fost difuzată la o oră la care și copiii o pot urmări
foto: caputră Antena 1
loading...

Citește și

  • corina bud

    Corina Bud (35 de ani) a avut o apariţie cel puţin ciudată la Media Music Award, la Sibiu. Vedeta a venit îmbrăcată într-o ţinută care a lăsat să i se vadă sânii şi, mai mult decât atât, a făcut semne obscene şi vulgare, pe covorul verde.

  • corina bud

    După ce a dansat alături de dansatoarele ei, pe care le-a mângâiat în cele mai intime zone fără jenă, la sfârșitul concertului, Corina Bud (35 de ani) a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni, dar care a pus imaginația tuturor bărbaților pe jar.

  • corina bud

    Când nu este plecată în concerte, Corina Bud (35 de ani) îşi dedică timpul liber familiei şi mai ales fiului ei, Robin. Îi face toate poftele, însă atunci când acesta este neascultător, cântăreaţa schimbă placa. Vă vine să credeţi sau nu, dar vedeta este o mamă destul de exigentă uneori.

  • Corina Bud vrea să iasă în evidenţă cu orice chip. Cum credeţi că a venit încălţată la un eveniment monden? Cu o pereche ciudată de tenişi cu volănaşe şi toc. Nu ştiu dacă voi aţi purta aşa ceva pe stradă, dar Corina e absolut îndrăgostită de ei.