Gest incredibil! Corina Chiriac şi-a donat trofeele şi ţinutele de scenă Muzeului de Istorie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Corina Chiriac (71 de ani) a făcut un gest incredibil, nemaiîntâlnit pentru lumea artiştilor. Cu două luni înainte de ziua ei de naştere, celebra interpretă a donat Muzeului Naţional de Istorie a României o colecţie impresionantă cu peste 300 de obiecte personale, de suflet.

Printre acestea se numără la loc de cinste, trofeele de la Cerbul de Aur şi Steaua fără nume, dar şi cele mai frumoase rochii purtate pe scenă de artista noastră, instrumente muzicale, discuri de vinil cu dedicaţii, medalii, carnetele de artist, chiar şi paşapoartele Corinei. 


Cântăreaţa s-a oferit chiar să lucreze temporar la muzeu, mai ales că dispune de timp, după ce acum un an ea a renunţat la emisiunea duminicală de la postul Naţional TV, acum Start Show România, prezentată de Adrian Enache şi Diana Matei. 
„Astăzi am trăit emoţiile Corinei Chiriac, odată cu donaţia făcută către Muzeul Naţional de Istorie... piese de patrimoniu din colecţia personală a Corinei... amintiri a 4 generaţii, adunate timp de 100 de ani... Felicitări, Corina! Felicitări echipei Muzeului Naţional de Istorie a României”, a scris Florentina Fântânaru pe Facebook. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5