Corina Chiriac va prezenta alături de Adrian Enache, la Național TV! Imagini de la prima filmare

revelion-national-tvhp.jpg

Corina Chiriac și Adrian Enache prezintă împreună la Național TV
Corina Chiriac va prezenta la Național TV cu Adrian Enache
Foto: Național TV

Corina Chiriac nu va mai prezenta singură emisiunea ei de la Național TV. Adrian Enache este cel care îi va fi alături artistei de acum înainte. Cei doi artiști au filmat deja prima emisiune unde au rolul de gazde, respectiv ediția de Revelion.

Corina Chiriac va fi de acum, alături de colegul ei de breaslă, Adrian Enache, gazda albumului duminical pe care interpreta îl prezintă deja, de 12 ani la Național TV.

Formatul emisiunii se va schimba

revelion-national-tv.jpg

Cei doi vor avea invitați de seamă
Foto: Național TV

 

Interpreta va face cuplu cu artistul, însă în același timp se va schimba formatul emisiunii, posibil și numele acesteia, „Opriți timpul”, care nu s-ar mai potrivi în acest caz. Corina Chiriac și Adrian Enache au făcut echipă și au filmat pană acum împreună ediția de Revelion, urmând ca din ianuarie sa fie amândoi la cârma emisiunii, deja cu tradiție la Național TV. 

diana-adrian_enache.jpg

Adrian Enache, alături de fiica lui, Diana
Foto: Național TV

 

Iată primele imagini de la ediția acestei emisiuni din Noaptea dintre Ani, in care vor evolua : Marcel Pavel, Matilda Pascal Cojocarita, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. Albumul duminical de la la Național TV a fost prezentat în trecut de soții Cornelia și Lupu Rednic, dar și de Maria Buză, la un moment dat. 

revelion-national-tv-2.jpg

Iată primele imagini de la ediția acestei emisiuni din Noaptea dintre Ani, in care vor evolua : Marcel Pavel, Matilda Pascal Cojocarita, Cornelia și Lupu Rednic, dar și Diana Enache
Foto: Național TV
Loading...

Citește și