Corina Caragea a supărat-o rău pe Iulia Albu! Ce a spus fashion-editorul despre ea

corina_plaja.jpg

corina caragea eveniment critici trofeu bau iulia albu
Iulia Albu a spus despre rochia Corinei că este potrivită pentru plajă
foto: arhiva personală

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a dat sacoul sobru pe o vestimentaţie vaporoasă de vară, dar ţinuta ei a fost catalogată drept un dezastru. Invitată la un eveniment, Corina Caragea a purtat o rochie uşoară, cu sandale cu talpă joasă, look-ul ei fiind completat de o manichiură şic, care a stârnit imediat criticile Iuliei Albu.

Corina Caragea (34 de ani) a intrat în rândul vedetelor prost îmbrăcate după ultima ei apariţie publică. Bruneta a răspuns invitaţiei unei brand celebru de bijuterii unde a purtat o ţinută lejeră. Prezentatoarea Pro tv a optat pentru o rochie lungă, cu umerii goi şi sandale cu talpă joasă, dar per total look-ul ei a fost apreciat ca fiind unul mai degrabă pentru o zi la plajă. 

corina_caragea.jpg

corina caragea eveniment critici trofeu bau iulia albu
Corina Caragea a luat trofeul "Bau" cu această ţinută
foto: arhiva personală

"E o rochie foarte frumoasă de mers la plajă. Un look foarte cuminte. Problema e că se află la un eveniment. Nu vă puteţi prezenta aşa la un eveniment. Are şi o manichiură albă, cu pastă tipică saloanelor «Igiena». Ceva mai urât de atât... primeşte de la noi un trofeu «Bau»", a spus Iulia Albu la "Wowbiz" .

Loading...

Citește și

  • corina caragea prezentatoare stiri sport pro tv

    A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

  • A vrut să facă Revelionul, dar și ziua ei de naștere într-un loc exotic, așa că, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro Tv, Corina Caragea (33 de ani), a ales să meargă cu iubitul ei, Robert Pongracz, și o gașcă de prieteni, în Thailanda.

  • corina caragea pro tv 1 decembrie

    De 1 decembrie, Pro Tv a sărbătorit cu fast Ziua Națională a României, dar și împlinirea a 20 de ani de la lansarea postului. A fost o zi de lucru pentru vedetele de televiziune, dar s-a încheiat ca în fiecare an, cu o petrecere și o horă la care au participat toți colegii de la Pro. Una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului Tv din Pache Protopopescu, Corina Caragea (33 de ani), a fost absentă.

  • corina caragea aniversare an nou revelion

    Ce aniversare superbă a avut anul acesta Corina Caragea. Pezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a sărbătorrt împlinirea celor 33 de ani şi Anul Nou în Thailanda. Pentru ştiristă, sfârşitul de an coincide cu ziua ei de naştere, aşa că bruneta a avut dublu motiv să petreacă pe cinste.