Corina Caragea, schimbare șocantă de look! Vă place cum îi stă?

corina_3.jpg

corina caragea transformare par cret
Știrista și-a uimit fanii cu un nou look
Foto: The Storyalist/corinacaragea.ro

Așa n-ai mai văzut-o până acum! Corina Caragea a renunțat la părul ei drept pentru onduleuri și volum, în cadrul proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio”, o provocare lansată de hairstylistul Adrian Perjsovchi și acceptată de prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV.

Corina Caragea arată complet schimbată cu părul creț. Știrista a jucat rolul focoasei cântărețe  Nicole Scherzinger, ex Pussycat Dolls. Ea s-a lăsat pe mâna echipei formate din haristyliștii Andrian Perjovschi și Sorin Papacioc, dar și a make-up artistului Simina Bradeanu. Transformarea vorbește de la sine.

„Am avut ceva emoții, trebuie să mărturisesc, pentru că eu sunt mai conservatoare cu părul, nu mă scoți din ale mele. Este o postură la care nici nu mă gândeam, nici măcar nu mi-am imaginat că aș putea fi așa, dar îmi plac provocările și le accept ușor și cum are drag. Ca și acum câteva zile când am încercat peruca blondă, nici astăzu nu m-am recunoscut când m-am uitat în oglindă”, a declarat Corina, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

corina_2.jpg

corina caragea transformare par cret
Corina arată total schimbată cu părul creț
Foto: Instagram

 

Pe blogul ei personal, Corina Caragea a dezvăluit că i-a fost, totuși, teamă de această transformare radicală: „Trebuie să recunosc că am stat cu emoții, deoarece eram sigură că părul meu drept de fel, încăpățânat și sticlos, care nu vrea de-al naibii să reziste nici o oră măcar cu blice, nu va ceda nici acum. De asemenea, nu creadeam că am atâta păr în cap. Fără meșe, fără perucă sau alte artificii, m-am transformat în fata din imagine (Nicole Scherzinger n.r). Pe moment am fost și eu șocată de rezultat, dar imediat mi-am intrat în rol”. 

dsc_0358-copy-c-e1478581786637.jpg

corina caragea transformare par cret
Corinei i-a plăcut foarte mult schimarea de look
Foto: The Storyalist/corinacaragea.ro

Așa arată adevărata Nicole Scherzinger

nicole_scherzinger.jpg

nicole scherzinger
Sursa de inspirație a hairstyliștilor Corinei a fost superba podoabă capilară a lui Nicole Scherzinger
Foto: Twitter

 

Loading...

Citește și

  • corina caragea prezentatoare stiri sport pro tv

    A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

  • corina caragea sexy

    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV e extrem de apreciată, în special de publicul masculin. Vă prezentăm cele mai sexy imagini cu Corina Caragea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1