Ce bolid de fiţe şi-a luat Corina Caragea din salariul de la PRO TV. Prezintă ştiri de 14 ani

corina_caragea.jpg

corina caragea stiri pro tv
Corina Caragea este prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv
Foto: arhivă personală

Corina Caragea (36 de ani) este o şoferiţă pasionată şi cu greu ar putea cineva să o convingă să renunţe la maşină, fiind mereu pe fugă. Dincolo de problema vieţii agitate mai găsim un motiv pentru care vedeta stă mereu în trafic, de plăcere. Defilează pe străzile Capitalei cu un bolid de lux, o adevărată bijuterie pe patru roţi, care are şi un preţ pe măsură, de 100.000 de euro.

E aproape imposibil acum să o dai jos pe focoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro Tv din maşina pe care o conduce, un Porsche Cayenne, care ajunge la 100.000 de euro cu toate dotările. Vedeta Pro Tv se simte ca o prinţesă în palatul ei, în maşina care o poartă acolo unde îşi doreşte. Singura problemă a Corinei este aglomeraţia din trafic.

corina-caragea-porsche.jpg

corina caragea porsche cayenne
Prezentatoarea tv, coborând din maşina ei în faţa sediul Pro Tv cu bigudiurile în cap
foto: Click!

Dar atunci când aşteaptă la semafor, vedeta îşi "omoară" timpul cu mici şedinţe foto, din care şi noi am surprins interiorul de lux. Doar vorbim de o ediţie specială şi limitată în gama Cayenne, denumită Platinum Edition.

corina_caragea.jpg

corina caragea interior porsche cayenne
Corina Caragea şi-a pozat florile de primăvară, dar fanii au remarcat ceasul scump şi interiorul de lux al maşinii
Foto: arhivă personală

Pe lângă dotările care îi uşurează partea de şofat, Corina se bucură şi de un confort sporit. Maşina are interiorul din piele bej, scaunele fiind încălzite. Nu e rău deloc pentru ştirista noastră, având în vedere că cu ani în urmă pe când nu era vedetă bruneta noastră a condus o maşină absolut banală. 

corina-caragea-audia3.jpg

corina caragea audi a 3
În 2011, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Corina în trafic conducând un Audi A3
foto: Click!

"Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina. Dar de atunci au trecut ceva ani. De la Dacia veche, prezentatoarea a condus în 2011 un Audi A3, iar din 2018 se laudă cu noul ei Porsche, pentru care stârneşte invidia şoferilor. Corina Caragea are vechime în PRO TV, aşa că şi salariul ei este pe măsură. De 14 ani o vedem la pupitrul Ştirilor Sportive, cu aceeaşi imagine, părul lung, negru ca abanonsul, fiind deja marcă înregistrată. În 2013, în cadrul unei conferinţe de presă, Corina Caragea a fost întrebată direct dacă salariul ei depăşeşte suma de 2.000 de euro. S-a eschivat elegant. "Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi", a răspuns ştirista.    

Cu cine se iubeşte Corina Caragea  

Corina Caragea este o răsfăţată nu doar când iese în trafic, ci şi în viaţa ei amoroasă. Bruneta are o relaţie cu Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), iubitul ei fiind un bărbat potent financiar care îi satisface fiecare capriciu. Bruneta şi iubitul său au o relaţie din 2013, sunt logodiţi şi urmează să se căsătorească.

robert_pongracz.jpg

robert pongracz
Robert Pongracz este vicepreşedintele LPF
Foto: arhivă personală

Cei doi ar fi pus la punct detaliile, urmând doar să-şi anunţe prietenii şi familia despre marele eveniment.

Iubitul Corinei Caragea, Robert Pongracz( 37 de ani) s-a născut în Germania. Familia Pongracz are origini evreiesti şi a părăsit România de mai multă vreme. Tatal lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, iar sora sa a făcut studii muzicale la Londra, dar lucrează la un post de radio din Germania.

 

Citeşte şi:

 

Corina Caragea, poză incendiară. Ce mai contează cartea, când ai asemenea picioare?

Corina Caragea şi-a etalat picioarele lungi, dar fanii au remarcat un detaliu care a stricat totul

 

 

Loading...

Citește și

  • corina caragea stiri pro tv

    Ne-am obişnuit cu imaginea de păpuşă a Corinei Caragea, care atunci când apare pe sticlă nu are vreun fir de păr deranjat, iar machiajul este perfect. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv le-a arătat însă telespectatorilor o imagine cu ea, înainte de a intra la cabina pe unde toate vedetele trustului trec obligatoriu înainte de a intra pe sticlă, diferenţele fiind evidente.

  • corina caragea pro tv 1 decembrie

    Pe Corina Caragea (35 de ani) o cunoaşte toată lumea de la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv, dar puţini sunt cei care ştiu că vedeta are o soră la fel de frumoasă ca ea. Alexandra este mai mică cu opt ani decât bruneta celebră, dar diferenţa de vârstă nu le-a împiedicat să fie cele mai bune prietene. Recent, ele au fost protagonistele unei şedinţe foto de excepţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1