Corina Caragea, aniversare pe plajă

corina_caragea.jpg

corina caragea aniversare an nou revelion
Corina Caragea a făcut Revelionul la căldurică
foto: Arhiva Personală

Ce aniversare superbă a avut anul acesta Corina Caragea. Pezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a sărbătorrt împlinirea celor 33 de ani şi Anul Nou în Thailanda. Pentru ştiristă, sfârşitul de an coincide cu ziua ei de naştere, aşa că bruneta a avut dublu motiv să petreacă pe cinste.

Şi anul acesta, Corina Caragea a petrecut Anul Nou la mare depărtare de frigul din România. Corina a ales să meargă în Thailanda, unde s-a relaxat pe plajă sau a vizitat ele mai importante obiective turistice. În 2015, bruneta a plecat cu prietenii în Mexic, de unde s-a întors plină de energie şi cu bateriile încărcate pentru provocările de la pupitru.

corina.jpg

corina caragea aniversare an nou revelion
Ştirista a împlinit 33 de ani la 31 decembrie
foto: Arhiva Personală

Decembrie a fost o lună a călătoriilor pentru frumoasa vedetă Pro Tv. Ea a bifat la începutul lunii câteva zile de vacanţă în Spania, la Barcelona. 

 

Loading...

Citește și

 • corina caragea zi nastere aniversare

  Pentru Corina Caragea (32 de ani), sfârşitul de an coincide cu ziua ei de naştere! Anul acesta, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV și-a petrecut Anul Nou la mare depărtare de frigul din România.

 • Corina Caragea interviu iubit blog

  Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a acordat un interviu unui blogger celebru, în care face dezvăluiri despre felul în care ar trebui să fie omul de lângă ea.

 • corina caragea sexy

  Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV e extrem de apreciată, în special de publicul masculin. Vă prezentăm cele mai sexy imagini cu Corina Caragea.

 • corina caragea pro tv 1 decembrie

  De 1 decembrie, Pro Tv a sărbătorit cu fast Ziua Națională a României, dar și împlinirea a 20 de ani de la lansarea postului. A fost o zi de lucru pentru vedetele de televiziune, dar s-a încheiat ca în fiecare an, cu o petrecere și o horă la care au participat toți colegii de la Pro. Una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului Tv din Pache Protopopescu, Corina Caragea (33 de ani), a fost absentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1