Copilul Valentinei Pelinel, neplanificat? Vedeta se vede căsătorită

2-3-bd-valentina-pelinel20070928_63.jpg

Valentina Pelinel este însărcinată în 4 luni şi jumătate
Foto Arhivă Personală

Valentina Pelinel a ajuns să fie una dintre cele mai discutate persoane din showbiz-ul românesc, în ultimele săptămâni. Blonda a anunțat, recent, că este însărcinată, iar reacțiile nu au încetat să apară. Toată lumea este de părere că bebelușul este al lui Cristi Borcea, care se află în închisoare.

Chiar dacă nu a confirmat acest zvon, Valentina nici nu a negat și, mai mult, a declarat că decizia de a face un copil a fost una asumată de ambii părinți. Totuși, în cel mai recent interviu, oferit reporterilor de la videoblogulmireselor.ro, vedeta a făcut o serie de declarații din care se înțelege că sarcina ar fi fost, de fapt, neplănuită.

„Nu te poți împotrivit sorții, știi? Uneori, cât sunt eu de organizată și calculată, că eu râd de mine uneori, zic «Doamne, câtă organizare, cât calcul, totul e notat, scris.», am în America bonulețe și de-acum șapte ani, pe cutii, pe luni, pe zile... și până la urmă, la ce mi-a folosit? Că, pe de-o parte e foarte bine, dar pe de-o parte, în viață, lucrurile se mai încurcă, oricât le calculezi tu”, a mărturisit Valentina, sugerând că bebelușul nu a venit potrivit calculelor făcute de ea, ci așa cum a vrut „soarta”.

Mai mult, întrebată dacă s-ar căsători a doua oară, blonda a confirmat fără să stea pe gânduri. „Da, m-am gândit să nasc în România, știi cum e... și numele... se va schimba pe parcurs, sunt sigură, 100% nu știu unde o să nasc, sunt sigură că mă voi mai schimba, dar acum, azi, așa gândesc, să nasc în România”, a mai declarat ea.

Crede că situația financiară contează într-o relație

Și chiar când toată lumea o acuză că a rămas însărcinată pentru banii bărbatului care urmează să fie tatăl copilului ei, Valentina a mărturisit că, atunci când vine momentul să aleagă un partener de viață, o interesează, mai mult sau mai puțin, situația financiară a aceluia. „Da, și nu vreau să fiu ipocrită, cum, știi, foarte multe femei se-ascund în spatele acestui paravan: «Vai, pentru mine nu contează banul. Eu sunt cu un bărbat pentru că îl iubesc», evident că dacă ești cu un bărbat îl iubești, nu? Păi, doar nu ești nebună, că de ce să fii cu un bărbat, poate mai sunt cazuri. Dar... îți spun sincer că nu a contat situația financiară pentru mine atunci când am simțit să am o relație. Dar, odată cu vârsta, și acum mai ales, că am un copil, vreau să spun că mă uit și la această latură din punct de vedere al responsabilității”, a mărturisit vedeta.

Totuși, Valentina nu a considerat banii ca fiind factorul cel mai important în luarea unei astfel de decizii: „Adică, evident că nu este ca să zic așa cel mai important aspect în alegerea unui bărbat cu care să trăiești, nu e, într-adevăr, pentru că poți să ai bani și să fii cel mai nefericit om de pe Pământ. Dacă nu rezonezi cu omul ăla, dacă nu comunici, dacă nu îți dă dragoste, dacă nu te mângăie. Să nu-mi spună mie nimeni că poți să fii cu un bărbat cu bani, că am avut ocazii multe în viață, dacă nu ai chestia aia… Nu, nu poți, nu ți-e bine. Și eu sunt o persoană care zâmbește tot timpul, că mi-e bine, că nu-mi bat joc de mine, ca să zic așa. Dar acum, odată cu vârsta începi să te uiți la lucruri altfel, și să nu-mi spună mie vreo femeie că nu-i așa. Poate nu te uiți neapărat să aibă bani, dar te uiți să aibă capabilitatea să facă ceva, să fie în stare să facă lucruri, să construiască, cu tine, singur, dar să construiască, să fie un om care vrea mai mult și care vrea să ofere familiei, și copilului lui mai mult. Asta da, e foarte important”.

Vrea să fie o mamă activă

Valentina își dorește să fie o mamă responsabilă și exemplară, dar în același timp, o mamă activă și îngrijită. Vedeta a mărturisit că va încerca să petreacă cât mai mult timp cu copilul, fără să uite că este femeie: „Eu așa-mi doresc și sper că o să fiu așa, mămoasă, după cum mă cunosc eu pe mine, să petrec eu foarte mult timp cu el, dar evident că o să apelez și la ajutorul mamei, pentru că vreau să rămân o fire activă, vreau să merg la sală, vreau să m-aranjez, nu vreau să mă închid în casă și să uit că sunt femeie și... gata. Nu, adică vreau să fiu îngrijită pentru el, să fiu eu mama aia de care să fie el mândru mai încolo”.

Și chiar dacă s-a obișnuit destul de bine cu stilul de viață din America, vedeta își dorește să nască în țara ei natală. „Da, m-am gândit să nasc în România, știi cum e... și numele... se va schimba pe parcurs, sunt sigură, 100% nu știu unde o să nasc, sunt sigură că mă voi mai schimba, dar acum, azi, așa gândesc, să nasc în România”, a mai mărturisit Valentina.

 

Loading...

Citește și

  • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

  • Liviu Vârciu (34 de ani) spune că o ţuiculiţă, la munte neapărat, e bine-venită, dar nu în exces, că... „te-a luat dracu’”. Nicoleta Luciu (35 de ani) se dă cu cremă pentru... copii, iar Roxana Ciuhulescu (38 de ani) mizează pe cea termogenică.

  • Valentina Pelinel a strânit un adevărat scandal după ce a anunţat că este gravidă. Deşi fostul fotomodel nu a spus cine este tatăl copilului, se pare că acesta este chiar Cristi Borcea, cu care se zvonea de mult că Pelinel are o relaţie.

  • În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.