Copilul Anastasiei Cecati, în stare de șoc! O singură persoană are voie să-l vadă

Medicii au luat o decizie de ultima oră cu privire la copilul Anastasiei Cecati, asta după ce bebelușul a suferit un șoc emoțional foarte mare.

O crimă urmată de sinucidere a provocat un val de emoție la Chișinău. Anastasia Cecati, model, cântăreață și actriță, cunoscută în cercurile mondene din Republica Moldova, a fost ucisă de iubitul ei, un medic stomatolog stomatolog cu reputație locală.

Zoom
Anastasia Cecati și Alexei Mițachi sursa foto: publik.md

Crima înfiorătoare a fost comisă într-un bloc din Chișinău. Anastasia Cecati s-ar fi certat cu iubitul ei. Disputa a degenerat și bărbatul a atacat-o cu un cuțit. După ce și-a dat seama ce făcuse, s-a aruncat de la etajul al șaptelea. Polițiștii au găsit apartamentul închis pe dinăuntru. De dincolo de ușa, se auzea plansul unui bebeluș. Copilul a fost dus de urgență la un spital din Chișinău unde i-au fost făcute analize și a primit toată îngrijirea necesară. Potrivit ultimelor informații, fetița ar fi suferit un loc, iar singura persoană care a avut acces s-o vadă până acum a fost bunica maternă, mama Anastasiei. "Există un şoc desigur, micuţa are nevoie de mamă, de căldura maternă şi de alimentaţie respectivă. Copilul acum se află într-un şoc, iar noi trebuie să facem toto posibilul ca copilul să treacă este acestă perioadă. La copil are acces bunica, mama femeii decedate care împreună cu personalul secţiei îngrijesc nou-născutul", a spus medicul Iurie Dondiuc pentru publik.md. 
 
loading...
Loading...

Citește și

  • anastasia cecati model

    Destine curmate brusc! Anastasia Cecati, model internaţional de succes, actriţă şi cântăreaţă, a fost ucisă duminică cu sânge rece de bărbatul cu care se căstorise în urmă cu şase luni şi căruia îi dăruise la finele lunii ianuarie, o fetiţă. Soţul manechinului este Alexei Miţachi, şi el un renumit medic stomatolog în Chişinău, proprietarul unei clinici dentare care îi poartă numele. După ce şi-a dat seama ce a făcut s-a aruncat pe geam de la etajul 7.