Elena Cârstea stă cu inima strânsă: «Copilele mele sunt voluntari în prima linie, în Coreea de Sud şi SUA»

12-20b.jpg

Elena, alături de soț și de fetele ei

Solista Elena Cârstea (58 ani), stabilită în America de peste 15 ani, stă cu inima strânsă, în această perioadă grea. Cele două fiice înfiate, Sanda (23 ani) și Adriana (19 ani), au fost solicitate în regim de urgență să ajute ca voluntari în cadrul luptei împotriva pandemiei de coronavirus.

Cea mare a fost chemată de Garda Națională pentru a îi ajuta pe americani, iar fata cea mică, Adriana, a fost trimisă tocmai în Coreea de Sud. Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook.

Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!"

elena-carstea-fata-sanda.jpg

Elena Cârstea și fata cea mare, Sanda
Foto: arhivă personală

 

”Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca. Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe Facebook. . Artista este căsătorită din 2006 cu americanul Glenn Muttart, alături de care locuiește în Florida.  

 

Citește și

Elena Cârstea s-a chinuit 13 ani ca să obţină cetăţenia americană. Lucrează ca agent imobiliar

Ce sexy sunt fiicele Elenei Cârstea fără hainele militare. Sanda şi Adriana se bat în decolteuri

Loading...

Citește și

  • Elena Cârstea nu-și ascunde trăirile și le împărtășește pritenilor virtuali și bucurii, și necazuri. Cuprinsă de dor, solista plânge după sora ei, Ofelia, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani. Interpreta a mai pierdut o soră cu ani în urmă, pe Sanda, care a murit asfixiată la 28 de ani.

  • A plecat din România acum 13 ani, în plină glorie muzicală, s-a căsătorit în 2006 cu Glenn Muttart, care îi e alături şi la bine, şi la greu, iar pe 8 februarie, Elena Cârstea a devenit oficial cetăţean american, păstrând şi paşaportul românesc. Cântăreaţa, care va împlini 56 de ani pe 26 februarie, a povestit pentru Click! ce examene a trecut pentru a obţine cetăţenia şi cum îşi câştigă existenţa peste ocean.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1