Copiii vedetelor, adorabili în prima zi de școală. Ținute moderne și la elevi, și la părinți

c2d78337-0f5fhhh-4fb2-8e31-762eb5d3f79b_copy.jpg

Elena Băsescu și Simona Pătruleasa, alături de copiii lor, în prima zi de școală
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Emoţii, flori şi uniforme! Ziua de 13 septembrie a fost una specială pentru părinţii din showbizz. Ieri, la primele ore ale zilei şi la primul sunet de clopoţel şi-au dus odraslele la şcoală, iar acest moment a fost surprins în fotografii antologice. Click! vă arată cele mai frumoase şi mai simpatice poze cu vedetele noastre şi copiii lor: Elena Băsescu, Cove, Majda, Iuliana Tudor şi Simona Pătruleasa sunt doar câteva dintre ele.

„Cu emoţii în noul an şcolar. Te iubesc mult, sufleţica mea! Să rămâi propriul tău erou şi să faci lucrurile cu plăcere! Baftă copii!”, a scris Majda Aboulumosha în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei, Jaqueline, care este elevă în clasa a doua. Vedeta trebuia să zboare ieri către Turcia, unde filmează pentru „Femeia Alege”, emisiune care se va difuza pe PRO 2, însă a obţinut o «învoire» pentru a fi alături de micuţa ei, iar astăzi a plecat cu primul avion, alături de echipa de filmare. 
Cu masca din dotare, ghiozdănelul în spate şi uniforma la purtător a fost şi fiul cel mic al lui Gabriel Coveşeanu. Luni a fost o zi cu emoţii la dublu pentru carismaticul prezentator, întrucât a fost prima zi de şcoală pentru fiul său, Răzvan, dar şi prima zi la noul post de televiziune. 
„O zi importantă pentru noi! PRIMA lui zi de şcoală şi PRIMA mea zi la PRIMA TV! Ne vedem în seara asta , de la 19.30, la FLASH MONDEN!”, a scris Cove în dreptul pozei cu micuţul lui.

  • Andreea Perju, mândră de fiica ei
  • Cove și Răzvan
  • Elena Băsescu, alături de Sofia Anais și de Traian Junior
  • Isa, fetița Oanei Roman
  • Iuliana Tudor, alături de fiul ei
  • Majda și fiica ei, Jaqueline
  • Zara, fiica lui Cornel Ilie, este adorabilă
  • Maximize

1/9


„Isa e pregătită pentru prima zi de şcoală. Baftă tuturor copiilor” - acesta este mesajul de pe Instagram al Oanei Roman, ce însoţeşte fotografia în care fiica ei Isabela, de 7 ani, este îmbrăcată în uniformă, cu părul strâns într-o codiţă la spate şi ghiozdanul în spate. A fost prima zi de şcoală, în clasa întâi, iar Oana şi Marius au avut mari emoţii.
La fel de mari au fost şi pentru prezentatoarea Iuliana Tudor, deşi fiul ei este deja în clasa a patra. Cu zâmbetul larg la purtător şi buchetul de flori în mână, pentru doamna învăţătoare, Tudor a fost bucuros să îşi revadă colegii de clasă.
Anca Serea şi Adi Sînă s-au îmbrăcat elegant pentru data de 13 septembrie. Sunt arhifamiliarizaţi cu primele zile de şcoală şi primele zile de grădiniţă ale celor mici, dar asta nu înseamnă că i-au ocolit sentimentele şi stările afective intense. 
Prezentatoarea de la Prima Tv şi artistul şi-au luat cei trei copii de mână, pe Moise, Ava şi Noah şi au ajuns la primul clinchet de clopoţel. Micuţii lor învaţă la „Olga Gudynn International School”, din Pipera, şi au fost echipaţi cu uniforme speciale. Tot în uniformă şi cu pletele în vânt ca o Rapunzel a fost şi fiica lui Cornel Ilie. Zara este în primul an de şcoală. 
„Şi a venit şi ziua asta. Zara începe şcoala. Cât eu nu ştiam cum să-mi ascund lacrimile, ea nu ştia cum să îşi arate bucuria mai tare, entuziasmul că îşi va hrăni curiozitatea fantastică cu ce va începe să trăiască odată cu experienţa asta. Azi, că tot este Sf. Corneliu, mă rog la miracolul ca şcoala de azi să o înveţe mai mult decât pe mine, iar Zarei să-i placă la cursuri mai mult decât mi-a plăcut mie”, a scris artistul în dreptul pozei.
Elena Băsescu arată ca o şcolăriţă alături de cei doi copii ai ei, Sophia şi Traian, doar că nu are ghiozdanul în spate. Cu o alură de elevă, fiica fostului şef de stat, s-a îmbrăcat aproape identic cu micuţii ei, care învaţă la o şcoală privată din apropierea casei. 
Simona Pătruleasa s-a asortat şi ea cu micuţa Ingrid: ţinute alb-negru, tenişi de firmă. Fiica prezentatoarei de la Kanal D este elevă în clasa a patra şi a fost fericită să îşi revadă colegii de clasă şi pe doamna învăţătoare. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5