Consuelo Mutu, schimbare şocantă de look! Cum arată acum

consuelo_main.jpg

Consuelo locuieşte alături de cele două fetiţe pe care le are cu fotbalistul român în Republica Dominicană
Consuelo locuieşte alături de cele două fetiţe pe care le are cu fotbalistul român
Foto Instagram

Soţia lui Adrian Mutu este o femeie curajoasă. Dovadă stă şi schimbarea de look la care a recurs. Consuelo a trecut pe la salonul de înfrumuseţare de unde a plecat cu o altă culoare a părului. Focoasa brunetă este acum o blondă veritabilă.

Consuelo Mutu şi-a şocat admiratorii după ce a postat pe contul ei de socializare o imagine cu noul ei look. Soţia fotbalistului a optat pentru o nuanţă de blond, în locul pletelor brunete cu care s-a consacrat în showbiz. Noua înfăţişare i-a bulversat pe admiratorii ei.

consuelo_mutu.jpg

Consuelo Mutu
Foto: Facebook

Dacă unii au felicitat-o pentru schimbarea radicală, aţii s-au lăsat mânaţi de nostalgie şi i-au spus că îi stătea mai bine brunetă. Rămâne de văzut dacă transformarea este una permanentă sau a fost doar un moft.  

Loading...
 
 

Citește și

  • Au trecut două luni de când Adrian Mutu a revenit în ţară, la formaţia din Liga I Petrolul Ploieşti. Numai că, în această perioadă, în România trebuia să vină întreaga familie, adică soţia şi cele două fete. Deşi Consuelo Mutu anunţa, la sfârşitul anului trecut, că va aduce în România o linie de cosmetice care-i poartă numele, nu s-a întâmplat nimic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1