Consuela di Monaco, sosia Angelinei Jolie într-un film. Cum a primit propunerea

consuela.jpg

Consuela di Monaco
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Consuela Moldovan, cunoscută drept “Consuela di Monaco”, a făcut senzaţie la cea mai recentă ediție a "Festivalului de film de la Veneția”, ajungând să fie comparată cu nimeni alta decât Angelina Jolie! Românca noastră a primit propunerea să joace chiar rolul Angelinei de Europa, într-un film al unui producător american.

În fiecare an, Consuela di Monaco se numără printre invitații „Festivalului de film de la Veneția”, ca ambasadoare a frumuseții. Și anul acesta, românca noastră, originară din Bistrița, a făcut furori pe covorul roșu, atrăgând atenția producătorului american, Richard Miller Marcello. "Richard este celebru producător american de film și muzică. L-am cunoscut acum doi ani,la Cannes. Din primul moment în care m-a văzut, mi-a spus că sunt persoana pe care o caută pentru filmul lui: «Pentru că ești identică cu actrița Angelina Jolie, ai aceleași trăsături», a declarat Consuela, pentru o publicație din Italia.

consuela.png

Publicația kmetro0.it a scris de românca noastră

Acesta a observat asemănarea izbitoare a româncei cu Angelina Jolie și i-a propus să joace într-un film produs de el, ca Angelina Jolie de Europa. Actorii au început să tragă duble chiar la Veneția! „Mi-a măsurat proporțiile feței, liniile și curbura maxilarului și a ajuns la concluzia că am o asemănare de aproape sută la sută cu Angelina”, a declarat Consuela di Monaco, pentru Click! Consuela di Monaco speră ca, anul viitor, să vină la festival la Veneția în postura de actriță și să defileze pe covorul roșu alături de nume grele ale cinematografiei mondiale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5