Constantin Iosef: "Am plecat cu o săptămână înainte de nunta cu Teo"

teo.jpg

teo, iosef
Iată o fotografie oficială de la nunta celor doi, trimisă de PRO TV, postul tv unde lucra vedeta în 2012
Foto: PRO TV

La aproape doi ani de la divorţ de vedeta Kanal D, Constantin Iosef rupe tăcerea. Sătul să fie scos ţap ispăşitor, dar şi de atacurile recente din presă ale lui Ion Uţă, tatăl fostei sale soţii, Iosef a dat, ieri, publicităţii o scrisoare. El face, în premieră, dezvăluiri de senzaţie din timpul căsniciei cu prezentatoarea Kanal D, ce a durat numai şase luni.

Constantin Iosef (46 de ani) face lumină în ceea ce priveşte mariajul său de doar şase luni cu prezentatoarea de la Kanal D. "«Doamna Teo» şi Teo Trandafir sunt două personaje distincte şi total diferite”, notează Iosef, în prima scrisoare deschisă, pe care o adresează presei după divorţul de acum doi ani. Constantin Iosef vorbeşte despre începuturile relaţiei sale cu vedeta de la Kanal D, dar şi despre momentul în care avea să descopere că  “femeia” de acasă este cu totul alta decât “imaginea” de pe ecran. “Ne-am vorbit prima dată pe Facebook, în decembrie 2011.

Amândoi avusesem o cumpănă în viaţă, Dumnezeu ne-a iubit şi a hotărât să trăim. Acest lucru comun ne-a unit gâdurile şi sentimentele. În ianuarie 2012 ne-am cunoscut, eu fiind însurat la acea vreme. Cu multe cuvinte frumoase şi nevoia amândurora de apreciere, admiraţie şi dragoste, m-am îndrăgostit, ca toţi telespectatorii de o imagine, de Doamna Teo, cea pe care o ştiţi cu toţii. Curând am reuşit să cunosc omul, ”femeia”, şi am realizat că nu era cea şi ceea ce transmitea la tv. Pentru mine era persoana total nepotrivită şi nu merita ea tot ceea ce credeam că simt şi trăiesc. Am iubit un ideal ca orice muritor, dar m-am trezit că am doar un rol într-o sharadă, alături de o persoană singuratică, conflictuală, care nu iubeşte oamenii, exact opusul la ceea ce ne transmite prin tv”. Fostul rugbist mărturiseşte că a vrut să-şi părăsească viitoarea nevastă chiar înainte de nuntă. “Înainte cu o săptămână de nuntă am vrut să renunţ şi am plecat. Îmi dădusem seama cine este cu adevărat Teo Trandafir. «Doamna Teo» şi Teo Trandafir sunt două personaje distincte şi total diferite, păcat, mare păcat”. 

teo1.jpg

Constantin Iosef
Constantin Iosef a vrut să renunţe la căsătorie chiar în toiul pregătirilor

"Banii ei sunt administraţi de Dom’ Profesor"

Nu de puţine ori Iosef a fost acuzat că ar fi trăit pe banii fostei neveste. Iosef ţine să  lămurească şi acest aspect: “În timpul relaţiei, toate cheltuielile mele au fost făcute din banii mei, aveam conturi separate. Între mine şi Teo Trandafir nu au avut loc niciodată discuţii legate de bani, nu m-a interesat câţi bani are, cât câştigă şi ce face cu ei. Ştiam doar că banii sunt administraţi de Marian, alias Dom’ Profesor; el plătea facturile, angajaţii casnici, el era administratorul firmelor lui Teo Trandafir. Lui i-am trimis prin virament bancar şi banii cu care am achitat nunta, pentru care nu am primit nici până azi factura... Locuiam în case separate, dar vecine, case care îi aparţineau lui Teo Trandafir”.

Contactată telefonic, ieri, la ora 18.43, vedeta tv ne-a declarat că nu doreşte să comenteze în nici un fel scrisoarea fostului soţ.

Mariajul a durat doar 6 luni

Vedeta Kanal D (46 de ani) s-a căsătorit cu fostul rugbist Constantin Iosef la 2 iunie 2012, chiar în ziua în care împlinea 44 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, au făcut o nuntă ca în poveşti la studiourile Media Pro, din Buftea, unde le-au fost alături 150 de apropiaţi. În decembrie, la doar şase luni de la căsătorie, ei s-au despărţit, iar Iosef şi-a făcut bagajul şi s-a mutat într-un apartament din Lacul Tei. 

Tatăl vedetei şi-a atacat dur ginerele

În urmă cu o săptămână, tatăl prezentatoarei, medicul brăilean Ion Uţă, l-a taxat dur pe Iosef, în exclusivitate pentru Click! „Ştiţi ce e cu flăcăul ăsta? E un prost. Vina sută la sută o poartă fata mea. Ea s-a îndrăgostit de el, s-a dus după sentiment, dar oricât de amorezat ai fi, un oarecare control trebuie să ai şi să simţi că e un dobitoc de bubuie. Un terchea-berchea! Teo l-a ţinut pe banii ei. A ruşinat-o pe Teo a mea”, ne-a spus acesta. În aceeaşi scrisoare, Iosef o consideră vinovată pe fosta soţie de jignirile venite din partea tatălui ei: “Aş fi dorit ca măcar tatălui ei (despre care ea mi-a spus multe), care nu m-a văzut în viaţa lui, cu care nu am vorbit niciodată, care nu a fost niciodată în casa fiicei lui, cu care Teo Trandafir nu se vede şi pe care nu a vrut să-l invite la nuntă, măcar lui să-i oprească insultele la adresa mea”. 

 

Loading...

Citește și