Constantin Enceanu, 36 de ani de căsnicie cu Angela. Care e secretul care ajutat relația

constantin-enceanu-sotie.jpg

Constantin Enceanu și soția lui, Angela
foto: Facebook

Solistul de muzică populară Constantin Enceanu are o căsnicie model și foarte longevivă. El și soția sa, Angela, numără 36 de ani de căsnicie și au dezvăluit secretul unei relații frumoase și atât de trainice.

"Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată <gata> în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu am spus că am terminat-o soției mele. Dacă aș fi zis-o, înseamnă că m-aș fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simți că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, așa am fost dintotdeauna. Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soția mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim, ne pupăm. Asta este o apropiere și face relația și mai strânsă. Spunem din suflet <te iubesc>. Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer'', a spus Constantin Enceanu, la Antena Stars. Deunăzi, acesta a povestit cum s-a cunoscut cu femeia care i-a dăruit o fiică. 

Cum și-a cunoscut Constantin Enceanu soția

"Pe soţia mea am cunoscut-o pe vremea când lucram la Întreprinderea de Transformatoare şi Motoare Electrice Filiaşi. Eu eram la staţia de radioamplificare, unde se punea muzică şi angajaţii dădeau dedicaţii pentru colegi. Ea lucra la Oficiul de Calcul şi venea să dea dedicaţii pentru colege. Uşor-uşor ne-am cunoscut, ne-am apropiat, am considerat că există ceva care ne atrage", a declarat pentru Click! celebrul artist. 

Citește și:

Constantin Enceanu: «Am uitat pe bancă, în parc, o geantă cu 80.000 de lei»

Constantin Enceanu: «Au trecut deja 32 de ani de căsnicie, cu bune şi cu rele»

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1