Connect-R vorbeşte despre plecarea de la “Next Star”. Ce l-a supărat

connect_r.jpg

Connect-R a fost jurat timp de 5 sezoane la emisiunea "Next Star"
Foto: Arhiva personală

Ştefan Mihalache sau Connect-R (33 de ani) a avut o perioadă agitată în cariera muzicală şi cea de televiziune, dar şi în viaţa particulară. Solistul ne-a povestit despre plecarea de la “Next Star”, despre ce lucruri l-au deranjat când a venit vorba de echipa Antena 1, dar şi despre noile sale proiecte şi viaţa de familie.

 • Click!: Ce mai este nou în cariera ta? Ai o nouă surpriză pentru fani....

Connect-R: Am lansat săptămâna trecută videoclipul pentru piesa “#drăgostit”, care e o adaptare după o idee care aparţine lui Obie, cel cu care cânt piesa. Melodia în limba originală era în limba engleză şi se numea “Place to be”. După care i-am făcut o adaptare în limba română. Am zis că cel mai bun loc în care mi-aş dori să rămân este “îndrăgostit”. Obie a fost adus la noi la studio de băiatul lui Leo Iorga, Paul, cu care noi lucrăm de ceva timp. E un artist foarte bun, de care o să mai auziţi şi un producător foarte bun care scrie versuri foarte bune.

 • Aţi filmat şi un videdoclip…

Da, filmat dintr-o singură dubla, iar regizorul Alex Ceauşu e vinovat. A fost filmat în Târgovişte în centru vechi. Îi mulţumim primarului de acolo că ne-a ajutat.

 • Ce înseamnă să fi în#drăgostit?

Cred că e starea ideală umană pentru că în momentul resectiv nu mai ai nevoie de nimic material. E starea ta naturală. E cea mai frumoasă stare pe care am trăit-o până acum. Atunci când iubeşti, când eşti îndrăgostit uiţi de tine.

 • Tu eşti mereu alături de fetele tale?

Cu sufletul şi inima, da! Şi când nu sunt aproape de ele, sunt tot acolo. Cu gândul.

 • Ce mai urmează dupa “#Drăgostit”?

Albumul care o să poarte acelaşi nume şi care a adunat 12 piese de la “Vara nu dorm” încoace. Sunt numai piese bune şi trebuie să le punem pe un album. Pentru noi rapperi, este mai mult decât un moft să ai un album. Noi ţinem foarte mult la albume.

 • Eşti un tată fericit. Cât de mult petreci cu Maya?

A apărut o melodie nouă, “Cântec pentru Maya” care zice aşa: “Nu vreau soare, Nu vreau lună, Vreu pupici de noapte bună”. Să ştii că deşi nu petrec mult timp cu ea, la pupicii de noapte bună ajung tot timpul.

 • Are 2 ani. Are aptitudini muzicale, crezi că va deveni o mică vedetă?

Nu ştiu. Sincer, dacă ar vorbi egoistul din mine, aş zice - “da şi cu siguranţă, asta o să facă”. Dar nu mă interesează atâta timp cât e sănătoasă şi fericită poate să fac orice.

"După cinci sezoane, dintr-o dată nu am mai fost serios"

 • Apropo de emisiuni pentru copii. Ai fost în juriu la “Next Star” de la Antena 1 şi ai fost înlocuit. Ce s-a întâmplat?

Până acum nu am vorbit despre acest capitol deşi am tot fost sunat. Este un subiect delicat şi îmi este greu să vorbesc despre acest lucru dupa 5 sezoane în care am făcut parte din juriu. De aceea nici nu am răspuns întrebărilor din media pe acest subiect. Pentru că acolo s-a depus nu numai efort şi timp, dar au fost şi lacrimi şi mult suflet pentru că noi ne-am ataşat mult de echipa de producţie, de Dan Negru, Dana Mladin.. Noi ca echipa, de-a lungul a cinci sezoane, am fost mai mult decât prieteni iar eu şi Pepe eram în familie. Consider că eu şi Lora ne-am făcut treaba cu deminitate acolo şi am fost cu tot sufletul. E firesc ca o altă generaţie să vină din urmă, apreciez oamenii care înţeleg astfel de lucruri şi nu am nimic împotriva noilor juraţi. Ba chiar îmi sunt dragi şi cu Alina Eremia am colaborat, avem o piesă cu ea şi DJ Sava, pe care am compus-o cu drag. Este urât ca pe un om pe care l-ai considerat din familia Antena 1 să nu-l aperi atunci când se scrie despre el că nu a colaborat bine cu tine din punct de vedere logistic, aşa cum a apărut în presă. Că nu am fost prezent la toate apelurile lor. Din punctul meu de vedere asta a fost problemă. S-a scris că eu cu Lora nu am fost serioşi. După cinci sezoane, dintr-o dată nu am mai fost serioşi. Cei de la Antena 1 ar fi trebuit să aibă o pozitie fairplay faţă de noi şi să dea un comunicat în care să spună că nu este adevărat. Acest lucru m-a deranjat. Au mai fost şi motive strict de negocierea contractului.

Îţi mai doreşti să faci televiziune?

Foarte mult. Îmi este dor să fac televiziune. Eventual tot într-un juriu şi tot pentru copii. Pentru că voi rămâne mereu sensibil faţă de ei. Aştept propuneri.

Soţia Misha se pregăteşte să lanseze un nou cântec

 • Ce mai face Misha, soţia ta?

Va lansa un hit care se vrea să ajungă pe internaţional, iar piesa va fi alături de Fly Project şi Dj Sava. Se va filma un videoclip. Normal că prioritatea ei numarul 1 a devenit Maya dar fetiţa deja creşte şi putem jongla cu timpul ei. A început să meargă la o pregrădiniţă cu 12 copii. Stă şi cu părintele ca să se obişnuiască.

 • Eşti bărbat de casa? Faci ceva acasă?

Sunt dăţi în care gătesc, însă de câţiva ani încoace a fost greu cu timpul. Sunt pasionat, îmi place, iar Misha ştie. Iar în casă, îţi spun sincer, nu schimb un bec. Sunt fricos… singurul lucru de care mă bucur, pentru că mi-am cumpărat toate uneltele necesare, e grădinăritul. Am grădină şi îmi place să stau sa mă ocup de ea.

 • În afară de famile şi studioul de înregistrări, mai mergi la sală, te ocupi de tine?

Am făcut o pauză de doi ani dar m-am reapucat de sală de o lună jumăte.

loading...
Loading...

Citește și