Connect-R nu poate sta departe de scenă nici măcar de ziua lui. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

connrnn.jpg

Connect-R pregăteşte un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 37 de ani
Foto:Arhivă personală

Ştefan Mihalache, cunoscut sub numele de şcenă Connect-R va împlini vârsta de 37 de ani pe data de 9 iunie, însă pregătirile pentru petrecerea pe care o va organiza au început deja, căci Ştefan îşi doreşte să fie ceva cu totul memorabil. Atât admiratorii, cât şi colegii de breaslă sunt invitaţi să participe la concertul-aniversar pentru care au fost puse în vânzare peste 4000 de persoane.

Connect-R nu poate sta departe de scenă nici măcar de ziua sa, aşadar a decis să îşi petreacă în mod unic cea de-a 37-a aniversare. Artistul și-a invitat prietenii, dar şi fanii să îi fie alături la primul său concert pe scena Sălii Palatului. Carismaticul cântăreţ este foarte emoţionat, căci este prima dată când va avea ocazia să cânte atât prietenilor, cât şi familiei, în acelaşi loc.

cliima20120612_0105_1.jpg

Aşa arată Connect-R la începutul carierei sale, prin anii '98
Foto:Arhivă personală

"Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor care l-au făcut "mare" pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Nu știu un mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea și familia și prietenii și fanii într-un singur loc,” a declarat Connect-R despre evenimentul care va avea loc pe 9 iunie.

misha_si_connect-r.jpg

Connect-R şi Misha s-au căsătorit în anul 2014, dar au divorţat în secret doi ani mai târziu
Foto:Arhivă personală

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la petrecerea organizată de ziua artistului se numără , Nicole Cherry, Antonia, Alex Velea, Lino Golden, dar şi Pepe, care i-a fost naş lui Ştefan şi Misha atunci când s-au căsătorit. Din nefericire, Pepe şi cântăreaţa şi-au spus adio şi au decis să meargă pe căi separate, singurul lucru care îi mai leagă fiind copilul pe care îl au şi de dragul căruia au decis să rămână în relaţii amiabile.

Cum poţi achiziţiona bilete pentru concertul aniversar

Biletele au prețul cuprins între 35 lei și 160 lei și pot fi achizionate accesând următorul link http://bit.ly/EuSuntStefan

Connect-R va cânta melodii din repertoriul mai vechi, dar şi hit-urile lansate recente. Pe lângă "Vara nu dorm", "Dă-te-n dragostea mea" sau "Noi ne potrivim", playlistul va conține  și piese noi, ca "Semne" (cu Andra), "Piele albă, piele neagră" (cu Shift) sau Vrăjitori (cu Eliane).

 

Citeşte şi: 

Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fiicei lor. Ce imagine emoționantă de familie!

Misha se bucură de libertate după divorţul de Connect-R! A renunţat la inhibiţii şi a pozat fără sutien

Loading...

Citește și

  • misha connect-r probleme divort

    În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.

  • connect r

    Deși și-au spus „adio” și în față și în acte, cei doi considerând că cea mai bună decizie este aceea de a divorța, Misha și Connect-R sunt nevoiți să comunice și să aibă în continuare o relație civilizată, de dragul fetiței pe care o au împreună. Cum ziua de naștere a celei mici i-a prins despărțiți anul acesta, cei doi artiști au făcut tot posibilul să-i ofere Mayei o petrecere de neuitat, care să nu se deosebească deloc de cele din trecut, în perioada în care părinții ei încă erau împreună.