Connect-R, mesaj sublim pentru Misha de 8 Martie. Cei doi sunt divorțați și au o fetiță

Citeste tot despre: 

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar anunțul despărțirii lor în 2017 a luat pe multă lume prin surprindere. Deși păreau cuplul perfect, mai ales că erau și părinții unei fetițe adorabile, cei doi au hotărât să divorțeze.

Chiar dacă de-a lungul timpului, în cei patru ani trecuți de la divorț, presa i-a tot “împăcat”, Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu, însă au hotărât să rămână prieteni și să se susțină reciproc de dragul fiicei lor.

Ce mesaj sublim a scris Connect-R pentru Misha

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineințeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile in club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața, ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit, sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viața unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viață pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru", a scris el pe rețelele sociale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

Loading...
 
 

Citește și