Connect-R a înşelat-o pe Misha? A fost prins cu o femeie

misha_si_connect-r.jpg

Misha şi Connect-R se pregătesc de nuntă
Foto: Facebook

Bat clopote de nuntă pentru Connect-R şi Misha, însă se pare că artistului nu-i stă deloc gândul la însurătoare. Aflat pe litoral, unde a susţinut mai multe concerte în cluburile de fiţe, cântăreţul a plecat de pe scenă, pe ascuns, în compania unei domnişoare. S-au îndreptat câtre un bloc, unde au căutat cazare şi, după ce s-au asigurat că nu-i vede nimeni, au intrat împreună în imobil.

Connect-R are o familie frumoasă. S-a îndrăgostit de Misha în studioul de înregistrări, a aflat la scurt timp că blonda este însărcinată şi s-a căsătorit civil în urmă cu doar câteva luni, iar acum se pregăteşte să ajungă în faţa altarului. După o vară plină, în care a stat mai mult pe scenă, în cluburile de pe litoral, decât acasă cu soţia, Connect-R a profitat într-o seară de ultimele săptămâni de burlăcie şi s-a dat în stambă.

connect-r.jpg

Connect-R şi fetiţa sa, Maya
Sursă foto:Click!

Potrivit emisiunii "Wowbiz", artistul ar fi plecat dintr-un club cu o domnişoară misterioasă, căreia i-ar fi furat un sărut şi ar fi intrat cu ea într-un apartament din Constanţa unde a rămas mai mult timp.

connect.jpg

Artistul a plecat de la club în compania unor domnişoare
foto: captură Kanal D

Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, iar complice i-a fost nimeni altul decât prietenul lui Jimmy Dub. Acesta din urmă le-a adus pe tânără şi prietena ei la clubul cu pricina şi după ce toţi s-au îmbarcat în maşini separate, ar fi pornit în căutarea unui cuibuşor de nebunii.

connect_r.jpg

Connect-R s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii în care se afla şi tânăra
foto: captură Kanal D

După o încercare eşuată la un hotel din Mamaia, maşinile au oprit în faţa unui bloc unde sunt apartamente de închiriat. Înainte de a ajunge la destinaţie, artistul s-a aşezat comod pe bancheta din spate a maşinii în care se afla tânăra şi s-a apropiat nepermis de mult de ea, din imagini părând chiar că o sărută.

sarut.jpg

În imagini, artistul şi fata par foarte apropiaţi
foto: captură Kanal D

La ora cinci dimineaţa, Connect-R şi prietenul lui au intrat în bloc, iar la scurt timp, au coborât şi cele două fete, care au urcat şi ele în aceeaşi scară. 

Artistul şi cântăreaţa sunt căsătoriţi civil şi urmează să facă nunta la 27 septembrie.      

Loading...

Citește și

  • Chef de chef în Pipera, duminică seara! Connect-R şi-a botezat fetiţa în vârstă de aproape patru luni şi a strâns la restaurant 150 de invitaţi pe sprânceană. În centrul atenţiei au fost şi rudele sale, destul de zgârcite cu apariţiile mondene.

  • Se pare că Misha a vrut să arate excepţional în ziua botezului fiicei sale, Maya, aşa că s-a ambiţionat şi a scăpat de kilogramele în plus acumultate în perioada sarcinii. Soţia lui Connect-R a reuşit să dea jos 13 kg şi a revenit la formele pe care le avea când strălucea pe scenă.

  • Misha şi Maya, minunile lui Connect-R

    O familie reuşită şi o carieră de succes. Iată ce-şi doreşte orice artist. Iar Connect-R este una dintre vedetele care sunt acum pe val, mai mult ca niciodată. Cântăreţul nu scapă nicio ocazie să se laude cu împlinirile sale familiale. Mândru nevoie-mare, Connect-R a postat pe contul personal de facebook o imagine de colecţie, în care soţia, Misha, şi fiica lui, Maya, se bălăcesc în voie la piscină.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1