Connect-R are grijă de un băieţel sărac: «Cu el împart pateurile cu brânză la micul dejun»

c114-vedetete-foto-1-5-col.jpg

2017. Connect-R şi micuţul State s-au împrietenit şi stau la poveşti în fiecare dimineaţă
Citeste tot despre: 

Ştefan Relu Mihalache (35 de ani) sau Connect-R, cum îl ştie o ţară întreagă, este un exemplu de ambiţie, vocea de aur ajutându-l să-şi scoată numeroasa familie din sărăcie. Iată însă că a venit rândul lui să facă un bine, ajutându-l pe micuţul State, care cerşeşte zilnic în faţa patiseriei de la Ozana.

Artistul, care a dat lovitura, în urmă cu cinci ani, cu piesa ”Vara nu dorm”, inspirată din insomniile tatălui său, n-a ascuns că a trăit în sărăcie, povestea lui de viaţă fiind copleşitoare: ”Cred că în clasa a II-a sau a III-a, m-a scos doamna Marin în faţa clasei şi mi-a zis: «Ştefan, uite, am hotărât cu părinţii colegilor tăi să punem bani ca să îţi luăm nişte pantofiori, uniformă şi un ghiozdan». La un moment dat, mama păstra mălaiul că era foarte ieftin pe atunci şi făcea un fel de terci, era foarte lichid, mâncam dintr-ăla când nu aveam nimic. Dar au fost zile când nu a fost nici terciul ăla”, şi-a amintit el, într-un interviu. 

Deşi acele vremuri au apus, căci artistul e în toate topurile muzicale şi îşi poate permite orice aroganţă, el n-a uitat de unde a plecat. Dimpotrivă, a sărit în ajutorul unui copil sărac.

c214-vedetete-foto-2-1-col-doar-el.jpg

1990. Aşa arăta Connect-R la 8 anişori

”El e State! Prietenul meu din colţ de la Ozana! În fiecare dimineaţă  luăm «micul dejun» împreună, împărţim un pateu cu brânză, un ştrudel cu mere, dar şi câteva vorbe. El bea şi o Cola la cutie. State vine dintr-o familie cu mulţi copii, e cumva obligat prin natură să cerşească! Nu-i dau niciodată bani! În schimb mâncăm şi vorbim despre visuri! Îi povestesc părţi din viaţa mea şi lui îi place! Mă priveşte în ochi şi la un moment dat defocusează şi îşi imaginează că şi el poate, că şi el are o şansă!”, l-a prezentat Connect-R pe simpaticul lui amic. 

Contactat de Click!, cântăreţul ne-a spus: ”Urmează să fac un lucru drăguţ pentru el, împreună cu fanii mei de pe Facebook. Mă gândeam să strâng hăinuţe de la admiratorii mei şi să le donăm familiei micuţului State”.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1